Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cuma, Haziran 22, 2007

Kavak Yelleri 3

Kavak Yelleri 3. bölüm



Kavak Yelleri 3. bölüm özeti

Mine evden kaçma planı yapıyor

Deniz ve Mine’yi öpüşürken gören Aslı altüst olmuştur. Bu sırada evdeki partiye davetsiz gelen Koray ve Alp’le Efe’nin tartışması devam etmektedir. Leman’la Murat’ın da eve erken dönmesi işleri daha da zorlaştırır.Hafize tedirgin bir şekilde kızlarını beklerken, Haydar zorla eve girer ve Kamil’in konuşması durumunda kızları için kötü olacağını söyleyip Hafizeyi tehdit eder.Mine’nin evden kaçtığını anlayan Osman ve Ayşe, Mine ile tartışır. Mine için tek kurtuluş Almanya’ya kaçmaktır.Canan evdeki mali durumun kötü olmasını bahane ederek Leman’lara temizliğe gitmek ister. Ama Canan’ın farklı bir planı vardır.Haydar’ın tehditlerinden korkan Hafize Şükran’a derdini anlatıp, çare arar.Aslı ve Efe, Mine’ye karşı Deniz‘i uyarmaya çalışmaktadır. Fakat Deniz hiç oralı olmaz. Oysa Mine’nin kaçış planının bir parçası da Deniz’dir.Deniz her şeyden habersiz bir şekilde Mine’ye yardım etmeye karar verir. Fakat Deniz gerçeği öğrendiğinde her şey için çok geç olacaktır.

Kavak Yelleri 2

Kavak Yelleri 2 Bölüm



Kavak Yelleri Dizisi 2. Bolum özeti

Aslı, Deniz ve Efe sorguda!

Aslı, Deniz ve Efe sorguya alınır. Ancak ifadeleri birbirleriyle çelişmektedir. Polisler gençlerin yalan söylediklerini ve birilerini korumaya çalıştıklarını anlarlar.

Haydar ve adamları tarafından tehdit edilen Kamil, eline sıkıştırılan otobüs bileti ve parayla Urla’dan uzaklaşmak üzereyken, Hafize’den gelen telefonla şoke olur.

Ailelerin, karakolda tedirgin bekleyişleri devam ederken, kimse de olanlara bir anlam verememektedir.

Aslı, Deniz ve Efe’nin sorguları devam ederken, Mine de Almanya’ya kaçma planları yapmaktadır.

Efe ilk görüşte aşık olduğu Gönül Hoca’nın gözüne girmek için elinden geleni yapar ve bir gölge gibi onun peşinde dolaşır.

Deniz’le bir türlü anlaşamayan Koray’ın sürekli Mine’nin etrafında dolaşması Deniz’i çileden çıkarır.

Deniz’in anne ve babasının iki günlüğüne İstanbul’a gitmesini fırsat bilen
Efe, Deniz’lerin evinde parti düzenlemeye kalkışır. Koray ve Alp’in davetsiz olarak eve gelmesiyle ortam iyice gerilir ve herkes birbirine girer.

Bu kargaşada gözden kaybolan Deniz’i bulmak için koşturan Aslı, gördüğü manzara karşısında şoke olur.

Kavak Yelleri 1

Kavak Yelleri 1. Bölüm



Yapım: TİMS Productions
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Yapımcı: Timur Savcı
Senaryo: Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik: Pinhani
Oyuncular: Ege Aydan (Murat), Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Erol Aksoy (Osman), Faruk Karaçay (Nevzat Hoca), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca)

Perşembe, Haziran 21, 2007

Cuma, Haziran 01, 2007

Nezih Hoca ile ileri oyunculuk teknikleri

Nezih Hoca Ile Ileri Oyunculuk Teknikleri

Şahan Gökbakar