Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Pazar, Aralık 28, 2008

Yaratık istilası Filmini Full Online Bedava internetten izle seyret indir

İmdb:7.0
Yöentmen: Ben Rock
Senaryo: Julia Fair & David Simkins
Tür: Gerilim
Yıl: 2008


Filmin Konusu: Arizona, Buck Lake'de bulunan Hastings süpermarketinde alışılmış bir başka gün daha biterken bu normal monotonluksilahlı bir grup haydut tarafından bozulur.Görünürde herkes bu grubun soygun için geldiklerini sanırlarkenaslında bu kişilerin yaratıklar tarafından enfekte olmuş kişileri izleyip bunları avlayan bir grup olduğunu çok geçmeden öğreneceklerdir.

CD 1













CD 2






Lanetli Apartman Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir

Filmin Konusu : Los Angeles'a yeni taşınan Nill (Angela Bettis) ve Steven Barrow (Brent Roam) Lusman Apartmanı'nda bir dairede kalırlar.

1940'larda Art Deco tarzında lüks bir otel olarak inşa edilen bu bina, o yılların zengn ve ünlü Hollywood sosyetisin gözde mekanı olmuştur. Ancak daha sonra kötü günler vaşlar ve bina bakımsızlıktan harap bir hale gelir. Binayı e
ski görkemine kavuşturmak için şimdi bir restorasyon çalışması başlatılmıştır. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır: Lusman asla kurcalanmamalıdır.!

film izle, sinema seyret
Binayı yenileme çalışmaları, binanın tüm sırlarını bilen ve her kilidi açabilen doğaüstü bir varlığın ortaya çıkmasına yol açmıştır.

CD 1













CD 2









Jack Brooks Monster Slayer Filmini Full Online Ücretsiz Bedava internetten indirmeden izle seyret indir

IMDB Puanı:6.4 (1,149 Oy)
Yönetmen: Jon Knautz
Müzik: Ryan Shore
Senaryo: John Ainslie, John Ainslie, Jon Knautz, Jon Knautz, Trevor Matthews, Patrick White
Yapımcılar: Neil Bregman , Trevor Matthews , Patrick White
Gösterim Yılı: 2008
Süre:1 saat 25 dk
Ülke: Kanada
Tür: Aksiyon, Komedi, Korku
Oyuncular: Trevor Matthews, Robert Englund, Rachel Skarsten, James A. Woods, Daniel Kash, Ashley Bryant, Stefanie Drummond, Meghanne Kessels, David Fox, Meg Charette

CD 1











CD 2







Don Kişot Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden direk izle seyret indir

Orjinal Adı: Donkey Xote
Yönetmen: Jose Pozo
Seslendirenler: Ali Poyrazoğlu, Okan Bayülgen, Halil Ergün, Hümeyra
Senaryo: Miguel de Cervantes y Saavedra, Angel E. Pariente
Müzik: Andrea Guerra
Sanat Yönetmeni: Asteban Martin
Tür: Animasyon - Komedi
Süre: 85 Dk.
Yapım: 2007 - İspanya/İtalya
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr
Gösterim tarihi: 25 Ocak 2008
Resmi Web Sitesi: www.donkeyxote.com

Editörün Notu: Don Kişot ve arkadaşlarının maceraları...

Filmin Konusu: La Mança bölgesinin adının ne olduğunu bile hatırlamadığım bir köyünde yaşardı, pek de uzun zaman önce sayılmaz. O, eskimiş zırhı, cılız atı ve yaşlı av köpeği ile mızrağını rafa kaldırmış biri. Sıska, çelimsiz, av meraklısı. Söylediklerine göre adı, La Mança’lı Don Kişot’tu. Boş zamanlarında şövalyelerin maceraları ile ilgili kitaplar okurdu, film izle, sinema seyret, film seyret, okudukları o kadar hoşuna giderdi ki, kendini kaybederdi. Sonunda kitaplarda okuduğu fantezilere o kadar kafayı taktı ki düellolar, büyüler, savaşlar ve imkansız aşk dışında bir şey düşünemez oldu. Ta ki hayatının en abartılı fikrine kendini kaptırana kadar. Herkese maceracı bir şövalye olduğunu ve büyük maceralar peşinde koştuğunu söyler, tıpkı okuduğu kitaplardaki kahramanlar gibi. Tabi Don Kişot’un bir de uşağa ihtiyacı vardır böylece çiftçi olan komşusu ile görüşür çok ısrar eder, ve bir sürü vaatte bulunur sonunda pek kolay olmasa da zavallı Sanço, evet adı bu, karısını topraklarını ve herşeyini geride bırakarak, onunla gitmeye ikna olur.

CD 1








CD 2







Pazartesi, Aralık 22, 2008

Miss Conception Filmini Full Online Ücretsiz internetten izle seyret indir

Yapım : 2008, Almanya

Tür : Komedi

Yönetmen : Eric Styles

Senaryo : Camilla Leslie, Katherine Chandler

Oyuncular : Mia Kirshner, Heather Graham, Robert Kane, Orlando Seale, Tom Ellis, Will Mellor, film izle, Laurence Doherty, Ruta Gedmintas, izle, indir, video, Laura Goulding, Nathan Hughes, Laure James, Debbie Javor, Charlie Kranz, Nicholas Le Prevost, Edward Macliam, Mary Ellen Mccartan, Paul Telfer

Yapımcı : Karsten Brünig, Brian Donovan, Doris Kirch, Oliver Mahrdt, Heide Schwarze

Görüntü Yönetmeni : Ed Mash









Haydi Dans Et izle

Yapım: 2007, Kanada

Tür: DANS

Yönetmen: Ian Iqbal Rashid

Senaryo: Annmarie Morais

Yapımcı: Brent Barclay

Görüntü Yönetmeni:André Pienaar

Müzik: Andrew Lockington

film izle

Özet: İzlemeye doyamayacağınız sokak dansları ve olağanüstü kuvvetli bir soundtrackdan oluşan bu sıra dışı dans hikayesi, yetenekli genç bir kızın rüyalarını gerçeğe dönüştürme yolunda yıktığı kurallar zincirini anlatıyor. Uzaklaşmak istedikçe içine çekildiği dünyadan kurtulmanın tek yolu rekabetin yüksek olduğu Step Monster Contest yarışmasını kazanmakdır.


CD 1











CD 2











CD 3








Tinker Bell Filmini Full Online Bedava izle seyret indir

Tür : Animation | Family | Fantasy


Yönetmen : Bradley Raymond

Senaryo : Bradley Raymond

Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman

Müzik : Angelo Badalamenti

Yapım : 2008 USA , 110 dk.

film, izle, video, film izle, sinema seyret,














Pazar, Aralık 21, 2008

Dünyanın Durduğu Gün - The Day The Earth Stood Still Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden izle

Tür:Dram / Bilim Kurgu / Uzay / Felaket

Gösterim Tarihi : 12 Aralık 2008

Yönetmen : Scott Derrickson

Senaryo : David Scarpa

Müzik : Tyler Bates

Yapım : 2008, ABD

Oyuncular : Keanu Reeves (Klaatu) , film izle, Jennifer Connelly (Helen) , Jaden Smith (Jacob) , Kathy Bates , John Cleese (Dr. Barnhardt)

Filmin Konusu : 1951 yapımı bir bilimkurgu klasiği olan The Day the Earth Stood Still’in yeniden yapımı olan filmde, ünlü bilimci Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly) kendisini, insanlığı dünyanın beklediği krize karşı uyarmak için gelen uzaylı Klaatu (Keanu Reeves) yüzyüze bulur.

Helen’in kontrolü dışındaki bir takım güç merciileri Klaatu’ya düşman gözüyle bakarlar ve dünya liderleriyle temasa geçmesini önlerler. Helen ve üvey oğlu Jacob (Jaden Smith) da Klaatu’nun “Dünya dostu” bir uzaylı olmasının ölümcül sonuçlar da verebileceğini farkederler.

Helen’in yapması gereken, dünyayı yok etmek için gelen bu varlığa dünyanın kurtarılmaya değer bir yer olduğunu göstermektir; fakat bunun için çok geç kalmış olabilir.

1951’de efsanevi yönetmen Robert Wise tarafından çekilen film, bilmkurgu severler, yazarlar ve film yapımcıları için bir klasik haline gelmişti. Uzay aracı ile Washington D.C.’ye inen, insan görünümündeki uzaylı Klaatu’nun insanlığı insanın ta kendisinin yol açtığı tehlikelerden korumak adına dünya liderlerini uyarmasını konu alan filmde Klaatu, dev robot bodyguard’ı Gort’un da yardımıyla kendisini hapsetmeye çalışan otoritelerden kaçmaktaydı.









Yalanlar Üstüne Filmini Full Online Ücretsiz Bedava internetten indirmeden izle seyret indir

Yapım :2008, ABD / İngiltere

Tür :Aksiyon / Dram / Gerilim / Suç

Yönetmen :Ridley Scott

Senaryo :William Monahan, David Ignatius, David Ignatius (Kitap)

Oyuncular :Russell Crowe, Leonardo DiCaprio, Carice van Houten, Vince Colosimo, sex izle, bedava film izle, film seyret, online film izle, film izle, Michael Gaston, film izle, Clara Khoury, Alon Abutbul, Jamil Khoury, Shredi Jabarin

Yapımcı :Ridley Scott, Donald De Line

Görüntü Yönetmeni :Alexander Witt

Müzik :Marc Streitenfeld

Süre :1 Saat 58 Dakika

Gösterim Tarihi:10 Ekim 2008

Filmin Konusu : O, ABD istihbaratının yeryüzündeki en iyi adamı, yakınındaki kimsenin hayatta kalamadığı, tehlikeli bölgelerde görev yapan bir ajandır. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) son gizli görevinde ifşa olan sahte kimliğinden başka kimliği olmayan, hayatını güvenli telefon hattının diğer ucundaki duygudan yoksun sese emanet etmiş biridir.

CIA’in kıdemli elemanı Ed Hoffman (Russell Crowe) lüks bir semtteki evinin oturma odasındaki dizüstü bilgisayarından, başının üzerinden geçen mermilerden korunmak için siper aldığı sırada dahi Ferris’in hareketlerini dikte ederek savaş yönetmektedir. Ortaya yeni çıkmış bir terörist lider, dünyanın en iyi istihbarat örgütlerini atlatarak dünya çapında bir bombalama kampanyası başlatmıştır. Onu kandırabilmek için, Ferris’in yeraltı finans örgütleri ve umutsuz şehitler arasına sızması, bunu yaparken de Ürdün Özel Operasyonlar Birliği’yle eğreti bir işbirliğine girmesi gerekecektir. Görevi onu Irak, Ürdün, Washington ve Dubai arasında getirip götürecektir. Ama Ferris, hedefine yaklaştıkça, kendini aynalarla dolu bir koridorda gibi hissedecektir çünkü müttefikler ancak son aldatmacalarında olduğu kadar iyidirler, ve güven, tüm taktiklerin en tehlikelisidir.





























Ella - Ella Enchanted Filmini Full Online indirmeden izle seyret indir

Tür : Komedi / Romantik / Fantastik /

Gösterim Tarihi : 22 Nisan 2005

Yönetmen : Tommy O’Haver

Senaryo : Laurie Craig , Karen McCullah Lutz , Kirsten Smith , Gail Carson Levine (Kitap) film indir, izle

Görüntü Yönetmeni : John de Borman

Müzik : Shaun Davey

Yapım : 2004, ABD , 95 dk.

Oyuncular : Anne Hathaway (Ella) , Hugh Dancy (Prens Charmont) , Cary Elwes (Prens Regent Edgar) , Minnie Driver (Mandy) , Vivica A. Fox (Peri Lucinda) , Joanna Lumley (Olga) , Patrick Bergin (Sör Peter) , Jimi Mistry (Kitap Benny)

Ella, doğumunda, sihirli bir özellikle ödüllendirilmiştir: Kusursuz itaat. Kim ne derse desin, ne kadar tehlikeli ya da saçma olursa olsun, her türlü emiri koşulsuz yerine getirmektedir.

Ella’nın zaten zor olan hayatı, babasının eve bir üvey anne ve iki kötü kalpli kardeş getirmesiyle kabusa döner. Üvey kardeşleri Hattie ve Olive’in acımasız emirler vererek kendisiyle eğlenmesinden rahatsız olan Elle, üzerindeki büyüyü bozabilmek için yollara düşer.

Krallığın en tehlikeli ve karanlık ormanında bir Elf ile tanışır ve, ardından, kendisini Kral’ın kalesinde bulur. Burada genç Prens CHAR ile tanışır ve aralarında bir aşk başlar. Ella, Prens CHAR’ın da yardımıyla kaderini değiştirmeye çalışır…







Maverick Filmini Full Online indirmeden izle seyret

Tür : Western / Aksiyon / Komedi

Yönetmen : Richard Donner

Senaryo : William Goldman

Görüntü Yönetmeni : Vilmos Zsigmond

Müzik : Randy Newman

Yapım : 1994, ABD , 127 dk.

film izle

Oyuncular : Mel Gibson (Bret Maverick) , Jodie Foster (Annabelle Bransford) , James Garner (Marshal Zane Cooper) , Graham Greene (Joseph) , Alfred Molina (Angel) , James Coburn (Commodore Duvall)

1960′ların James Garner’ın başrolünde oynadığı ünlü TV dizisinden sinemaya uyarlanan film, hafif fakat keyifli bir western olarak dikkat çekiyor.

Daha önce Cehennem Silahı’nda birlikte çalışmış olan yönetmen Richard Donner ve aktör Mel Gibson, bu filmde de tecrübelerini bir araya getirerek filmi çekici kılmışlar. Gibson’a başrollerde Jodie Foster ve James Garner eşlik ediyorlar.

Kumarbaz ve silahşör Bret Maverick (Mel Gibson), dünya poker turnuvası için St.Louis’e giderken yolda güzel kumarbaz Annabelle Bransford (Jodie Foster) ve bir kanun adamı olan Zane Cooper (James Garner) ile tanışır. Maverick’in turnuvaya katılabilmesi için 5.000 dolarlık giriş parasını bulması gerekmektedir ve bunun için çabalarken başına olmadık olaylar gelir…

Özellikle eski Maverick James Garner ile Mel Gibson’ın halef/selef durumları ve usta oyunculukları ve cehennem silahıyla beğenilen yönetmen Donner’ın western türündeki başarısıyla izlenmesi gereken bir film haline geliyor Maverick…











Salı, Aralık 16, 2008

Ölümcül Kardeşler Filmini Full Online Bedava izle Seyret

Tür : Dram / korku

Yönetmen : Pavel Ruminov

Senaryo : Pavel Ruminov

Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman

Müzik : Angelo Badalamenti

Yapım : 2007, Russian , 110 dk.

Filmin Konusu : Günümüz Moskova’sında akıl hastası anneleri tarafından öldürülmüş 3 kız

kardeşin hayaletleri, 3 gün boyunca izlemek üzere birini seçerler.

Bu süre içinde seçtikleri kişinin ahlak değerleri standardların altında

tepki verirse, o kişiyi telekinesis güçleri ile öldüreceklerdir.











Twilight Filmini Full Online Ücretsiz Bedava internetten indirmeden izle seyret indir

Yapım : 2008

Ülke : Amerika

Tür : Drama

Süre : 122 dakika

IMDB Puan : 5.9/10

Oyuncular : Kristen Stewart, Bella Swan, Robert Pattinson, Edward Cullen, Billy Burke, film izle, Charlie Swan, Ashley Greene, Alice Cullen, Nikki Reed, sinema seyret, Rosalie Hale, Jackson Rathbone, film indir, Jasper Hale, Kellan Lutz, Emmet Cullen, Peter Facinelli, Dr. Carlisle Cullen, Cam Gigandet, James, Taylor Lautner, Jacob Black

Filmin Konusu : On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında bir birlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.









Smother Filmini Full Online Ücretsiz Bedava internetten indirmeden izle seyret

Yönetmen : Vince Di Meglio

Senaryo Yazarı : Vince Di Meglio

Tür : Dram , Komedi

Ülke : ABD

Süre : 92 92 dk.

Filmin Konusu : Film, işten çıkarılan bir adamın traji

komik öyküsünü anlatıyor. film indir seyret sinema izle, Karısının çocuk isteğinden

bunalan adam, annesinin boşanarak yanına taşınmasıyla

da iyice deliriyor…







Eski Davulcu Filmini Full Online indirmeden bedava izle seyret

Tür : Komedi / Macera / Suç

Yönetmen : Koen Mortier

Senaryo : Koen Mortier , Herman Brusselmans (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Glynn Speeckaert

Müzik : Andrea Arnold

Yapım : 2007, Belçika , 90 dk.

Oyuncular : Dries Van Hegen (Dries) , Norman Baert (Koen de Geyter) , Gunter Lamoot (Jan Verbeek) , film izle, film indir, bedava film izle, Sam Louwyck (Ivan Van Dorpe) , François Beukelaers (Pa Verbeek)

Engelli müzisyenlerden oluşan bir rock grubu davulcu aramaktadır. Ünlü olmalarına çok az kalmıştır, aradıkları davulcuyu da bulduklarında hızla yükseleceklerdir.

Başarılı ve düzenli bir yazar gruba katılmaya karar verir. Davul olayına çok hakim değildir fakat grubun bir parçası olmak istediğini fark eder.

Grup toplandıktan sonra çalışmalar başlar. Fakat müzisyenlerin egzantrik tavırları ve başlarına gelen fantastik olaylar müziklerinden çok daha sert ve çarpıcıdır.

Belçikalı yönetmen, filmini ülkesinin en sıradışı yazarı olan Herman Brusselmans’ın kitabından uyarladı. Punk’ın “Gelecek Yok” sloganını örnek alan film izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor.

“Geriye saran” sahneler, tavanda yürüyen kahramanlar, sert konserler ve daha bir dolu şey bu “gürültülü” filmi orijinal yapıyor.







Pazartesi, Aralık 15, 2008

Gece Sesleri Dizisi 13.Bölüm Özeti

Aslı İstanbul’a dönmeyi planlarken babası Sinan’ın ölüm haberini alır. Şok geçirir. Yaşadığı büyük acıyla babasının intihar ettiğini ve bunda herkesin payı olduğunu düşünür. Cenaze için İstanbul’a giden Aslı’yı burada ilginç bir sürpriz beklemektedir. Sinan’ın İstanbul’daki alacaklıları onun öldüğünü öğrenince Aslı’nın peşine düşerler ve genç kızı rehin alırlar. Aslı’nın kaçırıldığı haberini alan Rengigül adeta yıkılır.
Bu arada Aslı’nın kaçırılma olayını polise bildiren Seyhan ve Nedim tehlikeli bir tuzakla karşılaşır. Aslı’yı kurtarmak için tek başına hareket etme kararı alan Seyhan ise ne yazık ki onunla birlikte rehin durumuna düşer.
Öte yandan Sultan Hanım, Sinan’ın ölümünden Yağız’ı sorumlu tutar, bu ölümün cinayet olduğunu ve katilin de Yağız olduğunu düşünmektedir. Yağız her zamanki soğukkanlılığıyla Sultan Hanım’ın bu iddiasını reddeder.


Gece Sesleri 13. Bölümün Download Linkleri:

Gece_Sesleri_BÖLÜM_13 - part1.rar

Gece_Sesleri_BÖLÜM_13 - part2.rar

Gece_Sesleri_BÖLÜM_13 - part3.rar

Gece_Sesleri_BÖLÜM_13 - part4.rar

rapidshare

Pazar, Aralık 14, 2008

Arog Filmini Full Online indirmeden sinema çekimi izle

Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 5 Aralık 2008
Yönetmen : Cem Yılmaz , Ali Taner Baltacı
Senaryo : Cem Yılmaz Yapım : 2008, Türkiye Oyuncular:Cem Yılmaz (Arif) , Özge Özberk (Ceku) , Zafer Algöz , Ozan Güven , Nil Karaibrahimgil , Metin Keçeci
Filmin Konusu : Ali Taner Baltacı ile Cem Yılmaz’ın yönettiği A.R.O.G: Bir Yontmataş Filmi, Fida Film – CMYLMZ Fikirsanat tarafından vizyona çıkarılıyor. A.R.O.G.’un “ilk 3 dakika”sının çekimleri İstanbul Film Stüdyolarında hazırlanan özel dekorlarda gerçekleşti. Filmde kullanılan “yaratık” için Anima stüdyolarında pek çok sayıda maket çalışması yapıldı. Uzaktan kumanda ile hareketli hazırlanan yaratığın modellemesi ve üretimi toplam iki ay sürdü. Filmde, G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı komedide Arif'in yeni maceralarını izleyeceğiz




















Eğer Üstteki Arog Videosunu izlemekte Sorun Yaşıyorsanız Alttaki Yedeğini izleyebilirsiniz







Çılgın Dostlar 2 - Open Season 2 Filmini Full Online izle indir seyret

Tür : Komedi / Macera / Animasyon

Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2008
Yönetmen : Matthew O Callaghan , Todd Wilderman
Yapım : 2009, ABD , 86 dk.

Seslendirenler : Joel McHale (Elliot) , Crispin Glover , Jane Krakowski (Giselle) , Mike Epps , Olivia Hack (Charlene) , Steve Schirripa, film izle, online film izle, sinema seyret, film indir,
Boog ve Elliot daha büyük çılgınlıklar için geri döndü.

Elliot, Giselle’e sırılsıklam aşık olmuştur ama tam da o sıralar Mr. Weenie bir grup şımarık ev hayvanı tarafından sahibine götürülmek için kaçırılır.

Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy ve ormanın tüm sakinleri bir plan hazırlayarak sosise benzeyen arkadaşlarını kurtarmayı kendilerine görev bilirler. Bu plan onları ev hayvanlarının dünyasına götürür.

Düşmanları olan ev hayvanlarıysa, oyuncak kaniş Fifi’nin de engeliyle, Mr. Weenie’yi savaşmadan bırakmama kararındadırlar.


Yeni Dünya Filmini Full Online Ücretsiz Bedava izle Seyret indir

Konstantin Lavronenko … Ivan Zhilin

Marat Basharov … Tolya The Locksmith
Ingeborga Dapkunaite … Marta
Sergei Zhigunov … Colonel
Andrei Feskov … Sipa

Sene 2013. İdam cezası tüm dünyada kaldırılmış, hapishanelerde artık yer kalmamıştır. Sayıları git gide artan müebbet mahkumlarının ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntılar başlamıştır. Dünya ülkeleri, film izle, bu duruma çözüm olarak düşündükleri “Novaya Zemlya” preojesi kapsamında, en azılı mahkumlarını ıssız bir adaya gönderme kararı alır. online sinema seyret, İlk denekler Rusya’dan gider.
Amaç mahkumların orada kendilerine yeni bir hayat kurmayı başarıp başaramayacaklarını görmektir.
Ama onlar adada kendi kurallarını koyarlar:
“SON GELEN ÖLÜR!”








Titanik Filmini Full Online bedava internetten izle seyret indir

Tür : Romantik / Dram / Felaket

Gösterim Tarihi : 18 Şubat 1997

Yönetmen : James Cameron

Senaryo : James Cameron

Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter

Müzik : James Horner

Yapım : 1997, ABD , 194 dk.

Oyuncular : Leonardo DiCaprio (Jack Dawson) , Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater) , full film seyret, Billy Zane (Caledon Hockley) , Kathy Bates (Molly Brown) , Bill Paxton (Brock Lovett) , film izle, Gloria Stuart (Yaşlı Rose Dawson Calvert) , film indir, Frances Fisher (Ruth DeWitt Bukater) , bedava film izle, Bernard Hill (Kaptan Edward J. Smith)


Dünyanın hatırlamak istemediği türden felaketlerden olan “Titanik faciası”, dev prodüksiyonların yönetmeni James Cameron tarafından çekilen görkemli bir film.

Teknolojinin son sürat ilerlediği bir dönemde, insanlar üstesinden gelemeyecekleri hiç bir sorun olamayacağına inanmaya başlamışlardır. “Titanic” adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu “Düşler Gemisi” nin yolcuları arasında Avrupa`da bir kaç yıl geçirdikten sonra Amerika`ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912`de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.

James Cameron`un, seyirciye bir zaman makinesiyle yolculuk ettiği hissini uyandırırcasına gerçeğe yakın filmi “Titanic”, bugüne kadar yapılan en pahalı prodüksiyon ünvanına sahip. Tam 14 dalda Oscar adayı oldu ve “En İyi Film” dahil 11 ödül kazandı. Ben-Hur`un 11 ödüllük rekorunuda egale etmiş oldu.














Arka Sıradakiler 54.Bölüm Özeti (14.12.2008)

GAMZE SAFFET’LE HESAPLAŞIYOR, MAVİ SAKAL YANIYOR!

Barış, Ali’den Mavi Sakal olduğunu kanıtlayan defteri almaya çalışırken defter ateşin içine düşer. Defteri kurtarmaya çalışan Barış kendini ateşe atar ve yanmaya başlar. Ali paniğe kapılıp olay yerinden kaçar. Kemal Barış’ı bulup hastaneye yetiştirir. İfade veremeyecek kadar ağır durumda olan Barış Ali’nin adını yazarak polise verir. Polis Barış’ı kasıtlı olarak ateşe ittiği gerekçesiyle Ali’nin peşine düşer. Eda Barış’ın başına gelen olayı öğrenince okulda sinir krizi geçirir. Diğer yanda polisler Saffet ve Memo’nun ifadesinden yola çıkarak defteri aramak üzere Barış’ın evine giderler. Aramalar sırasında Kemal Mavi Sakal’la ilgili önemli bir ipucu bulur.
Gamze kaybolan bilekliği bulunduğu için mutludur. Oktay Gamze’nin bilekliğini görünce Saffet’e kendisini yok yere suçladığı için imalı sözler söyleyip gider. Gamze duruma bir anlam veremez. Saffet’e Oktay’ın neden böyle davrandığını sorunca Saffet gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Gamze’nin bilekliği maddi yardımda bulunmak için Oktay’a verdiğinden şüphelendiğini anlatır. Gamze bunu duyunca Saffet’e çok kızar, bilekliği Saffet’e geri verir ve gider. Saffet uzun süre Gamze’ye ulaşmaya çalışır ancak Gamze kırgın ve sinirlidir. Saffet’in kendisine güvenmediğini anlayıp ayrılma kararı almayı düşünür. Akşam annesine durumu anlatırken bacaklarında kısa süreli bir kilitlenme yaşar. Felç tedavisinin etkisi olarak görülen bu durumla Gamze annesi Esra’yı da korkutur.
Nihayet okul başkanlığı seçimi yapılır. Okul Başkanının kim olduğu belli olunca Memo ve Pamuk arasındaki kıyasıya rekabet son bulur. İbo Sibel’in kendisine ayakkabı aldığını öğrenir. Bu durumdan rahatsız olup ayakkabıları Sibel’e iade eder. Sibel maddi zoruklarla mücadele edebilmek için İbo’dan gizli çalışmaya devam eder.
Kerem’in adamları Rıza’nın deposunu dağıtmak için harekete geçerken Oktay’ın kendilerini takip ettiğinden habersizdirler. Adamlar amaçlarına ulaşamadan Oktay onlara saldırır ve depoyu kurtarır.
Ali Barış’ın nasıl olduğunu öğrenmek için hastaneye gelir. Kimseye görünmemeye çalışırken bir kişiye yakalanır…

Perşembe, Aralık 11, 2008

Muro-Nalet Olsun içimdeki insan Sevgisine Filmini Full Online izle

Dikkat : Bu Film Sinema Çekimidir

Yapım: PANA FİLM

Yapımcı: Raci ŞAŞMAZ

Senaryo: Raci ŞAŞMAZ – Bahadır ÖZDENER – Cüneyt AYSAN

Yönetmen: Zübeyr ŞAŞMAZ

Görüntü Yönetmeni: Selahattin SANCAKLI

Müzik: J. P. Smadj & Cem Yıldız (Pozitif Edisyon)

Oyuncular:Mustafa ÜSTÜNDAĞ – Şefik ONATOĞLU,Fırat TANIŞ – Eray TÜRK

Nataliya BONDARENKO – Daria LITVINOVAEvrim ALASYA – Bülent ŞAKRAK VE Mazhar ALANSON

Konusu:Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler.

İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır.

Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir.

Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir.

Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz.

Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar…


FİLMİMİZ YENİLENMİŞTİR...

Esaretin Bedeli Filmini Full Online Ücretsiz internetten izle seyret

Dünyanın Gelmiş Geçmiş En iyi Filmi

imdb puanı : 9.2/10

Yapım : 1994, ABD

Tür : Dram / Suç

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Stephen King (Kitap), Frank Darabont

Oyuncular : Tim Robbins, Clancy Brown, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Gil Bellows, Brian Delate, Mark Rolston, James Whitmore, Scott Mann, Frank Medrano, Ned Bellamy, David Proval, Jude Ciccolella, Jeffrey DeMunn, Larry Brandenburg, Neil Giuntoli, Brian Libby, Joseph Ragno, Alfonso Freeman, John E. Summers, Renee Blaine

Yapımcı : Niki Marvin

Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins

Müzik : Thomas Newman

Süre : 2 saat, 22 dk.

Gösterim Tarihi : 10 Mart 1995

Filmin Konusu: Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank hapishanesine gönderilen Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlıyor. Hapishanede tanıştığı Ellis Redding (Morgan Freeman) onun en yakın dostu oluyor ve kendi deneyimleriyle Dufresne’e mücadele gücü veriyor. Film, Stephen King’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı ve gösterildiği ülkelerde büyük ilgiyle karşılandı ve 7 dalda Oscar’a aday gösterildi.






Hayattan Korkma Filmini Full indirmeden izle seyret

Yapım : 2007, Türkiye

Tür : Dram

Yönetmen : Berrin Dağçınar

Senaryo : Berrin Dağçınar

Oyuncular : Haldun Boysan, Tarık Pabuççuoğlu, Zeki Alasya, Hakan Boyav, Zeynep Eronat, Suzan Aksoy, Mehtap Anıl, Sedef Avcı, Cenk Gürpınar, Ceren Soylu, Mert Fırat, Fırat Can Aydın, Esra Ronabar, Dilan Demirel, Nazlı Özdemir, Mert Çolak, Neslihan Bıyıklı, Film izle, online film izle, online film izle, film seyret, sinema seyret

Yapımcı : Ali Kaygısız

Görüntü Yönetmeni : Ercan Özkan

Dağıtım : 35 Milim Filmcilik

Süre : 1 saat, 42 dk.

Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008

Konusu:Film bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsünü konu alıyor. Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç arkadaştır. Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.

























Lanetli Ruhlar Filmini Full Online internetten izle indir seyret

imdb puanı : 4.7/10

Yapım : 2007, Japonya

Tür : Korku

Yönetmen : Ataru Oikawa

Senaryo : Ataru Oikawa, Kei Oishi

Oyuncular : Eriko Hatsune, Yuka Itaya, Naoko Otani, film indir, film izle, sinema seyret, film seyret, Arata Furuta, Noriko Nakagoshi

Yapımcı : Chiaki Harada

Görüntü Yönetmeni : Tokusho Kikumura

Müzik : John Lissauer, Masako Miyoshi

Dağıtım : 35 Milim Filmcilik

Süre : 1 saat, 34 dk.

Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008

Filmin Konusu:Bazen muhteşem manzaralı; fiyatı uygun ve güzel bir ev bulmak, şanstan çok lanet getirebilir. 1303 no’lu daireye taşınma gafletine düşenler; kanlı ve karanlık bir tarihe sahip olan evin geçmişiyle yüzleşecek ve aynı felaketi kendileri de yaşamaktan kurtulamaycaklardır. Bu evin trajik hikayesini çözmeden bu lanetten kurtulmak ise asla mümkün olmayacaktır..





















Pazartesi, Aralık 08, 2008

Mustafa Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden izle

10 Kasım 2008, Atatürk’ün ölümünün 70. yıldönümü. Türkiye 70 yılda Ata’sı için dört başı mamur bir film yapamadı. Yapılan belgeseller, resmi bir dilde tutsak kaldı. Selânik’ten Dolmabahçe’ye kadar hayatını başından sonuna mercek altına alan, onu şablonlardan uzak olarak askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatan bir filmin eksikliği hep hissedildi. Mustafa, işte bu ihtiyaca cevaben hazırlandı.

Yönetmen : Can Dündar
Senaryo : Can Dündar
Oyuncular :
Filmin Türü : Belgesel
Orijinal Adı : Mustafa
Yapımcı Firma : Ntv, Ko'medya
Yapım Yılı : 2008
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Filmin Süresi : 0 dakika
Resmi Sitesi : http://www.mustafa.com.tr/
Dağıtıcı Firma : Warner Bros
Maliyet : 0
Hasılat : 0
Ziyaretçi Sayısı : 0
Vizyon Tarihi : 29.10.2008























































































































Yukardaki Videoları izleyemiyorsanız Aşşadakileri deneyiniz








































Pazar, Aralık 07, 2008

Öyle Bir Gündüki Filmini FUll Online Ücretsiz izle

Yapım : 2008, İngiltere

Tür : Dram / Komedi / Romantik

Yönetmen : Bharat Nalluri

Senaryo : David Magee, Simon Beaufoy

Oyuncular : Ciaran Hinds, Frances McDormand, Amy Adams, Shirley Henderson, Lee Pace, David Alexander, Clare Clifford, film izle, bedava film izle, online film izle

Yapımcı : Nellie Bellflower, Stephen Garrett

Görüntü Yönetmeni : John De Borman

Müzik : Paul Englishby













The Black Balloon - Siyah Balon Filmini Full Online izle

Yapım Yılı: 2008

Firma: Black Balloon Productions

Süre: 1 saat 37 dk

Dil: İngilizce

IMDB Puanı: 7.6 (804 Oy)

Ülke: Avustralya

Tür: Dram

Görüntü: Renkli

Ses Düzeni: Dolby Digital







Garden Party Filmini Full Online indirmeden bedava izle

Yönetmen


Jason Freeland

Senaryo Yazarı

Jason Freeland

Oyuncular

Vinessa Shaw (Sally), Christopher Allport (Davey), Willa Holland (April), Sonita Henry (Celine), Lisa Arturo (Aprilin Annesi)

Müzik

John Swihart














Arka Sıradakiler 53.Bölüm Özeti

MAVİ SAKAL’IN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

Oktay Buket’ten kendisine yeni bir şans vermesini ister. Buket Oktay’dan beklemediği bu tavır karşısında şaşkındır. Amerika’ya gitmekten vazgeçer. Ertesi gün ilişkilerine yeni bir başlangıç yapmak ve bunu kutlamak için lüks bir restorantta özel bir akşam yemeği planlar. Diğer tarafta Saffet, Gamze’ye pahalı bir bileklik alır. Hediyesini Gamze’ye baş başa geçirecekleri romantik bir akşam yemeğinde verecektir. Rastlantı sonucu aynı restorantta karşılaşan iki taraf da gergin zamanlar yaşar. Bir süre sonra Gamze ve Oktay masalarından ayrılıp karşı karşıya gelirler. Aralarındaki konuşma şiddetli bir tartışmaya dönüşür. Ertesi gün Gamze Saffet’in hediyesi olan bilekliği okulda kaybeder. Saffet Oktay’ın babasının vergi borcu olduğunu, bu nedenle paraya ihtiyaçları olduğunu duyunca Gamze’nin bilekliği Oktay’a vermesinden şüphelenir. Gamze’den gizli Oktay’la hesaplaşır. İbo ise; Gamze’nin bilekliğini Zehra’nın çaldığından emindir. İki olasılık üzerine gelişen olaylarla ortalık karışır.
Meral ve Saffet?in kendilerinden habersiz fotoğrafları çekilir. Memo ve Pamuk arasında okul başkanlığı için seçim rekabeti sürerken, Memo Pamuk’a kötü bir sürpriz yapar. Özge Tamer’in kendisine ilgi göstermesinden rahatsızdır. Tamer’den hoşlandığını hissettikçe ondan daha çok kaçmak ister. Tamer ise Kerem’le birlikte Oktay ve tayfasına oynayacakları oyun için Özge’ye yaklaşmaya devam eder. Tamer’in planlarından habersiz olan Özge evine gelen Tamer’e hiç beklemediği bir davranışta bulunur. Özge Tamer’i kendinden soğutmayı başardığını düşündüğü sırada; Tamer’i amacına ulaştıracak önemli bir gelişme yaşanır.
Ali’nin Barış’ın Mavi Sakal olduğuna dair şüpheleri sürüyordur. Mavi Sakal’ın sırlarla dolu defterini ele geçirmek için gizlice Barış’ın evine girer.

Vicdan Filmini Full Online indirmeden izle

Yönetmen: Erden Kıral

Senaryo: Raşit Çelikezer

Öykü: Hasan Özkılıç

Müzik: Zülfü Livaneli

Kurgu: Mustafa Preşeva

Görüntü Yönetmeni: Zekeriya Kurtuluş

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Nazan Kesal, RızaSönmez, Nihan Okutucu, Murat Gürvardar, Şener Köklükaya, Atilla Akarsu, film izle, online film izle, sinema izle, bedava film izle, film indir, Emine Sivri

Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 10 Ekim 2008

Filmin Konusu : Küçük bir kasabada yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişininarasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi.

Aydanur (Nurgül Yeşilçay) hayatın ona sunduklarıyla da pekyetinmiyor, ‘yırtmak’ istiyor. Mahmut ise (Murat Han) Aydanur ilekarısı Songül (Tülin Özen) arasında kalıyor. Ama belli ki Aydanur ağırbasıyor yüreğinde. İkisinin yolu böylece bir pavyonda kesişiyor.”Başımıza gelenler yaptığımız seçimlerden mi, yoksa kaderimiz yüzündenmi?”

Üçlü bir aşk üzerinden bir vicdanî hesaplaşmayı anlatıyor “Vicdan”…













Çarşamba, Aralık 03, 2008

Tamara Filmini Full Online izle indirmeden izle seyret

Yönetmen : Jeremy Haft
Senaryo : Jeffrey Reddick
Oyuncular : Jenna Dewan, Matthew Marsden, Chad Faust, Gil Hacohen, Katie Stuart, Claudette Mink, Chris Sigurdson
Yapımcı : Matt Milich, Danny Fisher
Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan
Müzik : Michael Suby
Süre : 1 saat, 30 dk.


KONUSU

Utangaç genç Tamara suiistimal edilen bir lise öğrencisi olarak çok acınacak bir yaratıktır: İngilizce öğretmeni Billy Natoly’nin özlemini çekmediği zamanlarda, alkolik babasından saklanıp sevgili rahmetli annesinin bıraktığı kara büyü kitaplarını okumak için dağınık yatak odasında oturur.

Shawn adlı popüler bir pisliğin yönettiği acımasız grubun bitmek tükenmez çabaları sayesinde, Tamara’nın okul günleri bir kabus gibidir. Grupta ayrıca kendine olan güven eksikliğini acımasızlıkla telafi eden Shawn’ın haksızlığa uğrayan kız arkadaşıyla, ahlaksız, cahil arkadaşı Patrick de bulunmaktadır.

Shawn ve kin dolu arkadaşları tarafından oldukça kötü davranışlara maruz kalan Tamara’ya üzülen, iyiliğin üçlüsü, saf, Chloe, Jesse ve Roger bu gaddar takımı bir parça yatıştıran daha nazik bir öğrenci grubudur. Yine de, onlar da istemeden, Tamara’yı aşağılamak için bir entrikanın içine çekilirler ve altı öğrenci eski püskü bir otel odasında fakir, yalnız ve dışlanmış Tamara’nın vahşi, ama aynı zamanda kazara meydana gelen ölümü sırasında hazır bulunurlar.

Çaresizce felaketin kanıtlarını saklamaya çalışan gençler, Tamara’yı ormana gömerler. Ertesi gün Tamara’yı okulda gördüklerinde hissettkileri şaşkınlık anlaşılabilir bir şeydir. Tamara yalnızca hayatta olmayıp, aynı zamanda alaycı nüktedanlığı, yakıcı seksi cazibesi ve zihnindeki ölümcül intikamıyla artık güçlü bir düşmana dönüşmüştür.

Tamara hayatını cehenneme çevirenleri orakla biçerken, mütevaffa annesinin kitabından öğrendiği etkileyici büyüler de birer terör aletine dönüşmüştür. Bu korkunç büyülerin ilk kurbanı, zavallı kitaplara düşkün Roger’dır. Tamara için intikam yeterli gelmeyecektir, her ne şekilde olursa olsun, Bill Natoly’nin aşkına da sahip olmalıdır. Bu da Bill’in genç hamile karısı Alison’ı Tamara’nın korkunç zombi-cadı kuvvetlerinde ateşe atmak demektir. Bill, Chloe ve Jesse, korkunç ve kanlı zirveye ulaşmadan Tamara’yı durdurmak için bir takım oluşturmak zorundadırlar. Ama ne yazık ki, küçümsenmiş bir hemcinsinki gibi korkunç bir kızgınlık yoktur.