Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cuma, Ocak 30, 2009

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Filmini indirmden bedava izle

Gösterim tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Onur Tan
Oyuncular : Nilgün Belgün , Şafak Sezer , Cem Özer , Alp Kırşan
Senaryo : Uğur Uludağ
Müzik : Ercüment Vural, Özer Taşkın
Görüntü yön. : Riko , izle, Reyhan Çetin
Tür : Komedi
Yapım yılı : 2008
Ülke : Türkiye
Dağıtıcı : Medyavizyon
Konusu:Kadri ve Cem birbirinden vazgeçemeyen iki yakın dosttur. Cem yaşadığı ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan büyük aşkından bunalıma girmiş ve onu hayata döndürmek yine Kadri’ye düşmüştür. Cem’in kadim dostu, başına her belayı açan, alışveriş merkezlerinde palyaçoluk yapan Kadri, onu içine düştüğü bu bunalımdan kurtarmayı kendine bir borç bilir ve arkadaşını aldığı gibi, kendine gelmesi için ayarladığı Antalya’nın en güzel oteli Dionysos Oteli’ne götürür.

Kadri, arkadaşının bu zamanında ona her şekilde destek olmayı sürdürmeye çalışırken, Cem’in eski sevgilisi Betül de, yeni edindiği sevgilisi Hakan ile aynı tatil köyüne gelirler. Bir dizi sürprizlerle karşılaşan Kadri ve Cem, kendilerini hiç tahmin etmedikleri birbirinden komik olayların içinde bulur.

Yüreğinin götürdüğü yerde, karanlıklar içinde kalan Cem, Kadri’nin götürdüğü yerde mutluluğu bulabilecek midir?



















































Orman Kaçkını 2 Filmini bedava ücretsiz izle

Oyuncular: Thomas Haden Church, Julie Benz
Yönetmen: David Grossman
Yapımcı: Buena Vista
Süre: 87 dk.
Yapım Yılı: 2003

Filmin Konusu:Vahsi dogadaki bu harika eglence, GEORGE OF THE JUNGLE 2 ile kaldigi yerden devam ediyor. Entrikaci kaynana Beatrice Stanhope’un, sevgili kizi ve torununu sonsuza kadar kahramanimiz Orman Kaçkini ile birakmaya niyeti yoktur. Ursula’nin takintili eski nisanlisi Lyle ile birlik olup, Ursula’yi hipnotize ederler ve George’u terketmesini saglarlar. Böylece bütün kahramanlarimiz Las Vegas’a dogru yola çikarlar. Ailenizle birlikte keyifle izleyebileceginiz bu harika filmi kaçirmayin…






























Otostopçu Filmini bedava izle

Yönetmen Dave Meyers
Senaryo Jake Wade Wall, Eric Red
Oyuncular Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton, Neal McDonough, Kyle Davis
Filmin Türü Polisiye, sinemagaleri, Gerilim
Orijinal Adı The Hitcher
Yapımcı Firma Intrepid Pictures
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 83 dakika
Dağıtıcı Firma 35 Milim Filmcilik
Vizyon Tarihi 16.03.2007

Filmin Konusu:Jim ve Grace yağmurlu bir gecede John’u arabaya aldıktan sonra ölümcül bir psikopat olduğunun farkına varırlar. Hayatlarını kurtarmak için kaçtıklarında ise belânın daha yeni başladığının farkında değildirler. John, işlediği cinayetleri Jim ve Grace’in üzerine yıkar. Ve çift bir yandan bu psikopat katili durdurmaya çalışırken, diğer yandan da masumiyetlerini kanıtlamak için polisten kaçmaya başlar.






























Karantina Filmini Full izle indirmeden film izle

Karantina - Quarantine izle
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : John Erick Dowdle
Senaryo : Drew Dowdle , John Erick Dowdle
Yapım : 2008, ABD , 89 dk.
Oyuncular:Jennifer Carpenter (Angela Vidal) , Steve Harris (Scott Percival) , Jay Hernandez ( Jake) , Johnathon Schaech ( George Fletcher) , Columbus Short (Danny Wilensky) , Andrew Fiscella (James McCreedy)

Filmin Konusu:Televizyon muhabiri Angela Vidal ve kameramanı Los Angeles itfaiyesinde, gece vardiyasını programlarına konu etmek için beklemektedirler. 911′e gelen bir telefon sıradan geçen geceyi unutulmaz bir dehşete çevirecektir.
Gittikleri küçük bir apartmanda bir kadının kanı donduran çığlığı duyuluyordur. Kadın ne olduğu anlaşılmayan birşey tarafından etki altındadır ve bina karantinaya alınır.
Oradaki tüm iletişim araçları kesilmiştir ve binanın karantinaya alınması kaldırılınca olanlarla ilgili ellerindeki tek kanıt basının video kayıtları olmuştur.






























Pazar, Ocak 25, 2009

Travma - Trauma Filmini Online indirmeden internetten izle seyret

Tür : Gerilim
Yönetmen : Marc Evans
Yapım : 2004, İngiltere
Süre : 90 dk.
Oyuncular : Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth, Dermot Murnaghan, Andrew MacLachlan, sinema seyret , Bill Maloney, Dave Alexander, Anthony Flanagan, Neil Edmond

Filmin Konusu : Sanatçı olan Ben, hayatının gidişatını tamamen değiştiren bir araba kazası geçirir. Kendisinin bu kazadan sağ olarak kurtulmasının onun için hiçbir önemi yoktur. Çünkü karısı Elisa artık hayatta değildir. Çektiği bu acıyı biraz olsun hafifletmek, kaza yüzünden duyduğu suçluluk duygusundan kurtulmak, her şeye rağmen devam eden hayata kaldığı yerden dönmek zorundadır. Yaşadığı yeri değiştirir, kendini toplamak için psikolojik yardım alır. Hayatına tekrar çeki düzen vermeye çalışan Ben, bir süre sonra gerçekle hayali ayırt edemez olur. Başına gelen bu sarsıcı olay yüzünden aklının uydurduğu görüntülere inanmaya başlar.






Kiralık Katiller Filmini İnternetten sinema filmi izle indirmeden online seyret

Yönetmen: Justin B. Rhodes

Yapım Yılı: 2008

Firma: Galt Alliance Films


Süre: 90 dakika


Dil: İngilizce


Ülke: Amerika


Türü: Aksiyon



Mustafa Filmini Full Online bedava izle (Yenilendi)

Tür : Belgesel / Tarihi / Biyografi
Gösterim Tarihi : 29 Ekim 2008
Yönetmen : Can Dündar
Senaryo : Can Dündar
Müzik : Goran Bregovic
Yapım : 2008, Türkiye , 130 dk.

Oyuncular : Gökhan Akyüz (Mustafa Kemal- Cumhuriyet Dönemi) , Bahadır Yazıcı (Mustafa Kemal-Kurtuluş Savaşı dönemi) , Burak Onaran (Mustafa Kemal- Harbiye dönemi) , Ediz Mehmedali (Mustafa Kemal-Manastır dönemi) , Georgios Chondrogiannis (Mustafa Kemal-Langaza dönemi) , online film seyret, Onur Aymerger (Mustafa Kemal-Çocukluk dönemi) , Aleksander Korlevski (Mustafa Kemal-Langaza dönemi)
10 Kasım 2008, Atatürk’ün ölümünün 70. yıldönümü. Türkiye 70 yılda Ata’sı için dört başı mamur bir film yapamadı. Yapılan belgeseller, Türkiye ölçeğiyle sınırlı, belli bir dönemle kısıtlı ve resmi bir dilde tutsak kaldı.

Selânik’ten Dolmabahçe’ye kadar hayatını başından sonuna mercek altına alan, onu şablonlardan uzak olarak askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatan bir filmin eksikliği hep hissedildi. Mustafa, işte bu ihtiyaca cevaben hazırlandı.

15 yıldır Atatürk belgeselleri yapan, Sarı Zeybek’le seyirciyi
Ata’nın insani yüzüyle tanıştıran Can Dündar ve ekibi şimdi onun bütün hayatını sinema diliyle anlatıyor. Filmin müziklerini ise, Atatürk gibi Balkanlardan yetişmiş uluslararası bir müzisyen olan Goran Bregoviç besteledi.








Çarşamba, Ocak 21, 2009

Fingerprints - Parmak İzi Filmini izle

Yapım : 2006, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen : Harry Basil
Senaryo : Brian Cleveland, Jason Cleveland
Oyuncular : Geoffrey Lewis, Sally Kirkland, Lou Diamond Phillips, Andrew Lawrence, Josh Henderson, Kristin Cavallari, Leah Pipes
Yapımcı : Brian Cleveland, Jason Cleveland
Görüntü Yönetmeni : Michael Goi, Andrea V. Rossotto
Müzik : Sean Morris
Süre : 1 saat, 35 dk.

KONUSU

Efsaneye göre, yıllar önce bir tren kazası olmuştur. Kazanın olduğu yerde ölen çocuklar, sinema izle, tren raylarının üstünde bekleyen arabaları elleriyle iterek kazaları önlemektedir. Melanie bir gün rayların üstünde bir kız görür. Peşinden gider ve onun, tren garının içinde bir yerde saklandığını fark eder.





















Twilight - Alacakaranlık Filmini izle (Yenilendi)

Yapım : 2008

Ülke : Amerika
Tür : Drama
Süre : 122 dakika
IMDB Puan : 5.9/10

A.K.A
Alacakaranlık
Oyuncular : Kristen Stewart, Bella Swan, Robert, Pattinson, Edward Cullen, Billy Burke, Charlie Swan, Ashley Greene, Alice Cullen, Nikki Reed, Rosalie Hale, Jackson Rathbone, Jasper Hale, Kellan Lutz, Emmet Cullen, Peter Facinelli, Dr. Carlisle Cullen, Cam Gigandet, James, film izle, Taylor Lautner, Jacob Black

Bilgi :On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında bir birlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.









Forever Strong - Daima Güçlü Filmini izle

Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram / Spor
Yönetmen : Ryan Little

Senaryo : David Pliler
Oyuncular : Arielle Kebbel, Neal McDonough, Sean Astin, Gary Cole, Sean Faris, Penn Badgley
Yapımcı : Ryan Little, Adam Abel
Görüntü Yönetmeni : T.c. Christensen
Müzik : Bart Hendrickson, film izle , J Bateman
Süre : 1 saat, 52 dk

Filmin Konusu : Yetenekli fakat sorunlu bir genç olan Rick Penning başarıları ile adından söz ettiren bir oyuncudur. Alkollü araba kullanırken yakalanır ve cezalandırılır. Cezası için görevlendirilen rehber, rakip takımın koçu Gelwix’tir. Rick’in, Gelwix’in yönlendirmesi ile kendini keşfetme sürecinde karşılarına çıkan en zorlu sınav ise ulusal şampiyonadaki maçtır.





























Cumartesi, Ocak 17, 2009

Aşk ve Diğer Felaketler Filmini Full Online indirmeden izle seyret

Yapım : 2006, Fransa

Tür : Komedi / Romantik

Yönetmen : Alek Keshishian

Oyuncular : Orlando Bloom, Catherine Tate, Brittany Murphy, Gwyneth Paltrow, Michael Lerner, Santiago Cabrera, Jamie Sives, Matthew Rhys, Philippine Leroy-beaulieu, Samantha Bloom, Frédéric Anscombre, Adam Rayner, Tony Macmurray, Daniel Lobé, Will Keen, Jamie Honeybourne, Dawn French, Elliot Cowan

Yapımcı : Virginie Silla

Görüntü Yönetmeni : Pierre Morel

Müzik : Alexandre Azaria

Süre : 1 saat, 30 dk.

Filmin Konusu : Jacks, Vogue’da çalışan bir asistandır. Hep gerçek aşkı aramasınarağmen bir türlü ilişkilerinde mutluluğu yakalayamamıştır. Jacks birgün bir moda fotoğrafçısı olan Paolo ile tanışır. Onu eşcinsel zannederve çok beğenerek eşcinsel olan oda arkadaşına tanıştırır. Ancak,eşcinsellikle uzaktan yakından alakası olmayan Paolo çoktan Jacks’eaşık olmuştur.






















Şeytanın Pabucu Filmini Full Online indirmeden izle seyret

Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008

Yönetmen : Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu

Senaryo : Aslı Doğan , Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu

Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış

Müzik : Cengiz Onural , Bora Ebeoğlu

Yapım : 2008, Türkiye


Oyuncular . Fatih Ürek (Burhan) , Aysun Kayacı (Aysel) , Barış Falay , Yılmaz Gruda , Nevin Efe , Sabriye Sürel

Şeytanın Pabucu, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın traji komik hikâyesini anlatıyor.

Şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına yer veren film, aynı zamanda oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosfer yaratıyor.

Fatih Ürek ve Aysun Kayacı Şeytanın Pabucu için birlikte kamera önüne geçti. Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu yönetti.







City of Ember Filmini Full Online indirmeden izle seyret indir

Aile / Fantastik / Macera

Yönetmen : Gil Kenan

Senaryo : Caroline Thompson, Jeanne Duprau (Kitap)

Oyuncular : Bill Murray, Tim Robbins, Toby Jones, Mackenzie Crook, Marianne Jean-Baptiste, Martin Landau, Simon Kunz, Mary Kay Place, full film izle ,Frankie McCafferty, Saoirse Ronan, Liz Smith, Harry Treadaway, Lucinda Dryzek, David Ryall, Heathcote Williams, Robert Kane, Lorraine Hilton

Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Amber şehrinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır.

Amber şehri enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Amber şehrinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.







Eylül Filmi izle Seyret Online indirmeden izle

Tür: Dram

Gösterim Tarihi: 20 Eylül 2008

Yönetmen: Buğra Kekik


Senaryo: Buğra Kekik


Görüntü Yönetmeni: Özcan Aslan


Müzik: Grup Serenad


Yapım: 2007 - 2008, Türkiye


Oyuncular: Esra Boran, Ufuk Kara, Zeki Çakıcı, Alparslan Ekmekyapar









Çarşamba, Ocak 14, 2009

Gerçek Masallar Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir

Yapım : 2008, ABD
Tür : Aile / Fantastik / Komedi
Yönetmen : Adam Shankman
Senaryo : Tim Herlihy, Matt Lopez
Oyuncular : Adam Sandler, Keri Russell, Richard Griffiths, Guy Pearce, Courteney Cox, Lucy Lawless, Teresa Palmer, Russell Brand, Mikey Post, Zoe Pauliks, Zachary Ferren, Kathryn Joosten, Dana Goodman, Brian Peck, Bob Ross, Abigail Droeger, Annalise Basso, Jonathan Morgan Heit, Matt Jordon, Johntae Lipscomb
Yapımcı : Adam Sandler, Jack Giarraputo, Andrew Gunn, Garrett Grant
Görüntü Yönetmeni : Michael Barrett
Müzik : John Debney
Dağıtım : UIP Filmcilik
Gösterim Tarihi: 6 Şubat 2009

Filmin Konusu : Çocukluk çağındaki yeğenlerine uyku öncesi anlattığı müthiş masalların/fantezilerin beklenmedik şekilde tek tek gerçekleşmeye başlaması üzerine kendini inanılmaz maceraların tam ortasında bulan bir emlak girişimcisinin eğlenceli öyküsü…





The Tender Hook Filmini Full Online internetten izle seyret indir

Yönetmen: Jonathan Ogilvie

Yapım Yılı: 2008

Firma: Film Finance

Ülke: Avustralya

Tür: Suç, Gizem, Romantik

Oyuncular: Rose Byrne, Hugo Weaving, Matthew Le Nevez, Pia Miranda, Luke Carroll, film izle , John Batchelor, Tyler Coppin, Don Bridges, Jarrah Cocks, Brendan Guerin

Müzik: Chris Abrahams

Senaryo: Jonathan Ogilvie

Yapımcılar: John Brousek , John Cairns , Michelle Harrison









In The Electric Mist Filmini Full Online indirmeden izle seyret

Yapım : 2008, ABD

Tür : Dram

Yönetmen : Bertrand Tavernier

Senaryo : Mary Olson-kromolowski, Jerzy Kromolowski

Oyuncular : Tommy Lee Jones, Mary Steenburgen, John Goodman, Peter
Sarsgaard, Kelly Macdonald, Justina Machado, James Gammon

Yapımcı : Michael Fitzgerald, Frédéric Bourboulon

Görüntü Yönetmeni : Bruno De Keyzer

Müzik : Marco Beltrami








Kayıp Yüzük [ Tr Dublaj ] Filmini Online internetten izle seyret

imdb puanı : 7.0/10
Yapım : 2007, ABD / İngiltere / Kanada
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Richard Attenborough
Senaryo : Peter Woodward
Oyuncular : Neve Campell,Pete Postlethewaite, Christopher Plummer, Shirley MacLaine, Brenda Fricker, Gregory Smith, Mischa Barton, David Alpay, Stephen Amell, John Travers, Martin Mccann
Yapımcı : Richard Attenborough, Jo Gilbert
Görüntü Yönetmeni : Roger Pratt
Müzik : Jeff Danna
Süre : 1 saat, 59 dk.
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008

Filmin Konusu : 300.000’e yakın Amerikalının öldüğü ya da Kuzey İrlanda’ya yerleştiği 2. Dünya Savaşı sırasında, 1 Haziran 1944’te 10 genç askerin içinde bulunduğu B-17 uçağı yoğun bir sis içerisinde kalır ve Belfast Cave Tepesi’ne çarpar. Kaza gerçekleşmeden önce bir asker nişan yüzüğünü uzaklardaki sevgilisine ulaştırması için köylülerden birine emanet etmiştir. Yüzüğün yıllar sonra ortaya çıkmasıyla, geçmişten kalan bazı sırlar da gün yüzüne çıkacaktır.








Pazar, Ocak 11, 2009

The Curious Case of Benjamin Button Filmini izle seyret indir

Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular : Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , bedava film izle, Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)


Filmin Konusu : Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button’ın sıradışı yaşam öyküsü.

Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.

The Curious Case of Benjamin Button’ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald’ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var.










Defiance Filmini Full Bedava izle seyret indir online

imdb puanı : 7.7/10
Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram / Savaş
Yönetmen : Edward Zwick
Senaryo : Edward Zwick, Clay Frohman, Nechama Tec (Kitap)
Oyuncular : Daniel Craig, Iben Hjejle, Liev Schreiber, Mark Margolis, Tomas Arana, Alexa Davalos, Jamie Bell, Sam Spruell, Marc Levy, Mark Feuerstein, George Mackay, Clayton Frohman, Allan Corduner, sinema seyret, Jodhi May, Iddo Goldberg, Mac Steinmeier, bedava film izle, Jacek Koman, Kate Fahy, Ravil Isyanov, Mia Wasikowska, Markus Von Lingen, Rolandas Boravskis, Algirdas Dainavicius, Aurelija Prashuntaite, Vidas Petkevicius, Ina Frismanaite, Ana Goldberg, Rimante Valiukaite, Leonardas Pobedonoscevas, Kristina Bertasiute, Kristina Skokova, Remigijus Bilinskas, Rimgaudas Karvelis, Leonas Ciunis, Janina Matiekonyte, Aleksandr Zila, Iveta Nadzeikiene, Zoe Rosenblum, Sakalas Uzdavinys, Dalia Micheleviciute, Tadas Kavaliauskas, Matas Cancingeris, Diana Aneviciute, Sigitas Rackys, Valentin Novopolskij, Antanas Surna, Aldona Bendoriute, Irmantas Bacelis, Edita Uzaite, Stanislav Adamickij, Jaroslav Psenicka, Giacomo Strasser, Arkadij Gotesman, Borisas Kirzeneris, Raimondas Sviackevicius
Yapımcı : Edward Zwick, Pieter Jan Brugge, Roland Tec, Alisa Katz, Alex Boden
Görüntü Yönetmeni : Eduardo Serra
Müzik : James Newton Howard
Süre : 2 saat, 17 dk.

Not : Filmi izledikten sonra kaldırma kararı alınmıştı Fakat Yahudilerin nasıl bir millet olduğunu herkezin çok iyi bildiğini düşünerek yayınlamaya devam ediyoruz.









































Appaloosa Filmini Full Online izle indirmeden seyret

Tür : Western
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2008
Yönetmen : Ed Harris
Senaryo : Robert Knott , Ed Harris , Robert B. Parker (Kitap)
Yapım : 2008, ABD , 114 dk.

Oyuncular : Robert Jauregui (Marshall Jack Bell) , Jeremy Irons (Randall Bragg) , Timothy V. Murphy ( Vince) , Luce Rains ( Dean) , James Tarwater (Chalk) , film izle , Boyd Kestner (Bronc) , Renée Zellweger (Allison French) , Ed Harris (Virgil Cole)

Filmin Konusu : Bir hukuk adamı olan Virgil Cole ve yakın arkadaşı Everett Hitch, 1880′lerde kural işlemeyen bir kasabasına, tehlikeli bir kovboydan korumak için giderler.

Fakat çabaları ve dostlukları, çekici bir dulun kasabaya gelmesiyle etkilenir ve sınanır.

2008 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyeri yapılan film, suç yazarı Robert B. Parker’ın 2005 yılı baskılı Appaloosa adlı romanından bir uyarlamadır.




























Perşembe, Ocak 08, 2009

9.90 YTL Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir

Yapım :2007, Fransa
Tür :Komedi
Yönetmen :Jan Kounen
Senaryo :Jan Kounen, Frederic Beigbeder (Kitap)
Oyuncular :Jocelyn Quivrin, Dan Herzberg, Antoine Basler, Dominique Bettenfeld, sinema izle, Nicolas Marié, Arsène Mosca, Jean Dujardin, Patrick Mille, Vahina Giocante, Elisa Tovati, Fosco Perinti, Cendrine Orcier, Niels Dubost, Aurélie Boquien
Yapımcı :Alain Goldman
Görüntü Yönetmeni :David Ungaro
Müzik :François Roy
Dağıtım :Pinema Film
Süre :1 saat, 40 dk.
Gösterim Tarihi :29 Ağustos 2008

Reklâm metni yazarlığı yapan Octave dünyanın en büyük reklâm ajansında çalışmaktadır. İki olay Octave’ın hayatını altüst edecektir: Ajansın en güzel kızı olan Sophie ile yaşadığı aşk ve reklâm filmi satmak için gittiği Madone şirketindeki bir toplantı. Yetenekli Octave, aklını oynatır ve bu büyük reklâm kampanyasını sabote ederek kendisini yaratmış olan sisteme isyan etmeye karar verir.





Oyum Kime Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Joshua Michael Stern
Senaryo : Joshua Michael Stern , Jason Richman
Yapım : 2008, ABD , 100 dk.

Oyuncular : Kevin Costner (Bud Johnson) , Madeline Carroll (Molly Johnson) , Dennis Hopper (Donald Greenleaf) , Nathan Lane (Art Crumb) , izle, George Lopez (John Sweeney) , Paula Patton (Kate Madison) , Kelsey Grammer (Başkan Andrew Boone) , Stanley Tucci (Martin Fox)

Bud Johnson, hayatla ilgili pek bir beklentisi kalmamış, bütün duyarlılığını ve sevgisini kaybetmiş; tek değer verdiği kişi olan kızı Molly’le birlikte bir hayat sürmektedir. Bir şekilde işlerin ters gitmesi sonucu Amerikan Başkanı’nın kim olduğunu belirleyecek oyun sahibinin Bud Johnson olduğu anlaşılır.

Demokrat Parti’nin başkanı Donald Greenleaf ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkanı aynı zamanda ABD Başkanı olan Andrew Boone, Bud’ı taraflarına çekmek için birbirinden ilginç ve komik yollara başvururlarken, ülkenin kaderinin bu duyarsız adamın ellerinde olması işleri iyice karıştırır.

Amerika’nın tam da seçim dönemine denk gelen film, bir yandan kıyasıya birbiriyle mücadele eden politikacıları komik bir şekilde eleştirirken, bir yandan da duygusal bir baba-kız ilişkisine odaklanıyor.







Fugitive Pieces Filmini Full Online Ücretsiz Bedava internetten indirmeden izle seyret indir

Yapım :2007, Kanada / Yunanistan
Tür :Dram
Yönetmen :Jeremy Podeswa
Senaryo :Jeremy Podeswa, Anne Michaels (Kitap)
Oyuncular :Rosamund Pike, Ed Stoppard, Stephen Dillane, Rade Serbedzija, Ayelet Zurer, Nina Dobrev, Robbe Kay, Rachelle Lefevre
Yapımcı :Robert Lantos
Görüntü Yönetmeni :Gregory Middleton
Müzik :Nikos Kypourgos
Süre :1 saat, 44 dk.

Yorumum : 2. dünya savaşında yahudi soykırımında ailesini kaybeden çocuğun yaşam hikayesini anlatıyor.
Bukadar acı çekmiş bir toplum nasıl oluyorda bugün filistin halkına katliyam uyguluyor bunu anlamak çok zor hiçmi empati yapmıyorlar BUGÜNKÜ İSRAİL HÜKÜMETİ HİTLER FAŞİZMİNE TAŞ ÇIKARIYOR.






Lakeview Terrace Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir Türkçe Altyazılı

Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Neil LaBute
Senaryo : David Loughery , Howard Korder , David Loughery
Yapım : 2008, ABD , 110 dk.

Oyuncular : Samuel L. Jackson (Abel Turner) , Patrick Wilson (Chris Mattson) , Kerry Washington (Lisa Mattson) , Ron Glass ( Harold Perreau) , Justin Chambers ( Donnie Eaton) , Jay Hernandez (Javier Villareal)
Lakeview Terrace’daki bir genç çift, sinema izle, Californiya’daki rüya evlerine yeni taşınmışlardır, fakat yan komşuları onların ırkçı olmalarından dolayı onlara karşı zıt bir tavır içine girmiştir.

Katı, çocuğunu tek başına yetiştiren bir baba olan LAPD memuru, etrafı kollayan kişi olmayı kendine görev bilmiştir. Geceleri mahallede devriye gezip mahalleliyi huzura kavuştururken bir taraftan da yeni evli çifti giderek daha fazla rahatsiz etmeye baslar.

Polisin çifte karşı rahatsız edici tavrına karşılık onların da polise karşı harakette bulunmaya başlamasıyla, olay bir trajediyle sonuçlanır.





















Uçan Çocuklar Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden izle seyret indir

Yapım : 2008, ABD
Tür : Macera
Yönetmen : Rocco Devilliers
Senaryo : Rocco Devilliers, Jason Devilliers
Oyuncular : Tom Sizemore, Stephen Baldwin, Jesse James, Reiley Mcclendon
Yapımcı : Rocco Devilliers, Kelley Feldsott Reynolds
Görüntü Yönetmeni : Jim Orr
Müzik : Lisle Moore

Küçük bir kasabada yaşayan iki çocuk yanlışlıkla mafyaya ait olan bir uçağa kaçak olarak biniyorlar.” ve baslarindan gecen olaylar ele aliniyor , film izle, Film Güzel bir macera filmi.




















Pazar, Ocak 04, 2009

Midnight Movie - Gece Yarısı Filmini Full Online Ücretsiz internetten izle seyret indir

Yönetmen: Jack Messitt

Senaryo: Mark Garbett & Jack Messitt

Tür: Korku

Yıl: 2009

Filmin Konusu : Bridget’inerkek arkadaşı Josh yakın arkadaşlarıyla birlikteBridget’inçalıştığı sinemada 1970′li yıllara ait kült bir korkufilmini izlemek için gece matinesine gelirler.sinema seyret, Bu film kanlı birkatliam yapmış ve 5 yıl önce akıl hastanesinden esrarengiz birşekilde kaçmış kaçık ünlü bir yönetmeninfilmidir.Filmi izlemeye başladıklarında arkadaşlarınınölümlerini filmin sahnelerinde görürler. sex izle, İlk baştasinema salonundakiler bunun bir kamera şakası olduğunu sanırlar. Fakatzaman geçtikçe hepsi bunun şaka olmadığını ve filmin birparçası haline geldiklerini anlarlar. Ölümlerin basitbir cinayet olmadığını hepsinin doğaüstü güçlertarafından yapıldığını çok geçmeden anlayacaklardır.







Taşıyıcı 3 - Transporter 3 Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir

Tür : Aksiyon

Yönetmen : Olivier Megaton

Senaryo : Luc Besson

Yapım : 2008, Fransa , 100 dk.

Oyuncular : Robert Mark Kamen , online film izle, Jason Statham (Frank Martin) , Natalya Rudakova (Valentina) , Natalya Rudakova (Valentina) , François Berléand (Tarconi) , online film izle, Robert Knepper (Johnson) , Jeroen Krabbé (Leonid Vasilev)


Frank Martin’e, Ukrayna’nın Çevre Koruma Ajansı başkanı Leonid Vasilev’in kaçırılan kızı Valentina’yı ulaştırması için baskı yapılıyordur.

Bu tehlikeli yolculuk Marsilya’dan Stuttgartt’a ve Budapeşte’ye, oradan da Karadeniz’deki Odesa’ya kadar sürecektir.

Bir fransız aksiyon filmi olan Taşıyıcı serisi, 3 yıl aradan sonra 3. filmiyle beyazperdede.







Barselona Filmini Full Online Ücretsiz internetten izle seyret indir

Tür : Komedi / Romantik / Dram

Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009

Yönetmen : Woody Allen

Senaryo : Woody Allen

Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe

Yapım : 2008, ABD / İspanya , 96 dk.

Oyuncular : Javier Bardem (José Antonio) , Patricia Clarkson (Judy Nash) , Penélope Cruz (Maria Elena) , Scarlett Johansson (Cristina) , Rebecca Hall (Vicky) , Kevin Dunn (Mark Nash) , Chris Messina (Doug)

Amerikalı Vicky ve Cristina İspanya’da bir yaz geçirirler ve gösterişli sanatçı (Javier Bardem) ve onun güzel fakat dengesiz eski eşi (Penélope Cruz) ile tanışırlar.

Vicky (Rebecca Hall) evlenmek üzere olan muhafazakar bir kadındır. film izle, Cristina (Scarlett Johansson) ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır.

Vicky Cristina Barcelona, öyküsünün geçtiği kent olmaksızın düşünülemeyecek bir film olarak karşımıza çıkıyor. Woody Allen aşk ve sanatın sınır tanımazlığını unutulmaz bir hikaye ile hatırlatıyor.









Perşembe, Ocak 01, 2009

Karabasan 3 Filmini Full Online Bedava internetten izle seyret indir

Yapım : 2009, ABD

Tür : Korku

Yönetmen : Gary Jones

Senaryo : Brian Sieve

Oyuncular : Jayne Wisener, Erin Cahill, Kate Maberly, Matt Rippy, Mimi Michaels, Nikki Sanderson, Chuck Hittinger, Elyes Gabel, George Yanakiev, bedava film izle, W.B. Alexander, George Maguire

Yapımcı : Robert G. Tapert, Joseph Drake, Steve Hein, Andrew Pfeffer, John Cappilla

Görüntü Yönetmeni : Lorenzo Senatore

CD 1













CD 2









Nabız 3 Filmini Full Online Bedava internetten izle seyret indir

Yapım : 2008, ABD
Tür : Bilim Kurgu
Yönetmen : Joel Soisson
Senaryo : Joel Soisson
Oyuncular : Jamie Bamber, Laura Cayouette, Rider Strong,, Georgina Rylance,, Noureen Dewulf,, David Addison Brown, Brittany Renee Finamore
Yapımcı : Michael Leahy
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Müzik : Elia Cmiral

Filmin Konusu : İstila üzerinden 7 yıl geçmiştir. Milyarlarca insan iletişim araçlarıyla yayılan hayaletler yüzünden ölmüş ve geri kalanlar ise yaşadıkları şehirleri terk edip hiç bir teknolojik aracın olmadığı kamplarda yaşamaya başlamışlardır... JUSTINE, pis hiçbir teknolojik cihazın olmadığı mülteci kampında rüyalarındaki hayatı arayış içinde olan genç bir kızdır...film seyret, Bir gün çalışan bir laptop bulur ve bu onun için, düşlediği hayatı bulma umudunu yeşerten adete Pandora'nın kutusu olmuştur. Laptopu açtığında, internette onun bu hayalini gerçekleştireceğinisöyleyen gizemli bir adamla tanışır. Adam Justine'i terk edilmiş olan şehre gelmesi konusunda ikna eder. Ve Justine korku dolu bu yolculuğa hayalini gerçekleştirmek umuduyla çıkar. Fakat şehre geldiğinde onu hiçte beklemediği bir sürpriz beklemektedir.

CD 1








CD 2






3 Maymun Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden izle seyret indir

Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan

Yapım : Türkiye 2008 109 dakika (Renkli)

Dil : Türkçe

Filmin Konusu : Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adınagerçeği bilmek istememek, sinemagaleri, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?

Bolt Filmini Full Online Bedava internetten izle seyret indir

Yönetmen : Byron Howard, Chris Williams

Senaryo : Chris Sanders

Müzik : John Powell

Tür : Animasyon, Komedi, Aile, Fantastik

Yapım : ABD 2008 (Renkli)

Filmin Konusu : Bolt adlı köpek, çıktığı televizyon şovunda çeşitli görsel efektlerle yaratılan ve ekrana yansıtılan süper güçlerinin gerçek olduğuna ve bunları kendisinin gerçekleştirdiğine inanmaktadır. sinemagaleri, Daha da ünlü olma hırsına kapılarak soluğu New York’ta alır ve aslında dişi bir kedi olan Bay Mittens ile tanışır. film izle, Yeni dostları arasında ayrıca Rhino adlı bir hamster de vardır. Filmin ikinci yarısında sahip olduğunu zannettiği güçlere aslında hiç sahip olmadığını keşfeder.



CD 1








CD 2