Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Perşembe, Mart 26, 2009

Ölü Adam Dead Man Filmini Bedava Canlı internetten izle

Tür : Western

Yönetmen : Jim Jarmusch

Senaryo : Jim Jarmusch

Görüntü Yönetmeni : Robby Müller

Müzik : Neil Young

Yapım : 1995, ABD / Almanya / Japonya , 121 dk.

Oyuncular : Johnny Depp (William ‘Bill’ Blake) , Crispin Glover (Makinist) , John Hurt (John Scholfield) , John North (Bay Olafsen) , Robert Mitchum (John Dickinson) , Mili Avital (Thel Russell) , Gabriel Byrne (Charlie) , Lance Henriksen (Cole Wilson) , Michael Wincott (Conway Twill) , Eugene Byrd (Johnny ‘The Kid’ Pickett) , Gary Farmer (Nobody) , Iggy Pop (Salvatore ‘Sally’ Jenko) , Billy Bob Thornton (Big George Drakoulious) , Alfred Molina (Misyoner) , Steve Buscemi (Barmen)

Filmin Konusu : 19. yüzyılın ikinci yarısında, kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünen genç bir adam, Batı Amerika’nın uç kısımlarına, bilmediği bir yere muhasebeci olmak için gider.

Fakat o gidene kadar yerine çoktan başkası alınmıştır. O da ‘’Hiç kimse’’ isimli dışlanmış bir Amerikan yerlisinin hayatına girmesiyle gerçek bir Batılı olmayı kendine iş edinir.

Hiç kimse’yle tanışmasıyla hikaye komik ve vahşi bir hal alır. Blake’in doğasına zıt olsa da, durum Blake’i silah kullanan, kural dışı avlanan bir katile dönüştürür. Blake yavaşça kontrolünü kaybeder.

Pazartesi, Mart 23, 2009

Kurtlar Vadisi Irak Filmini Full Online indirmeden internetten bedava izle

Tür : Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Şubat 2006
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener
Görüntü Yönetmeni : Selahattin Sancaklı
Müzik : Gökhan Kırdar
Yapım : 2006, Türkiye , 122 dk.

Bu Filmi tekrar Koymamın Sebebi Türkiye Cumhuriyetinin CumhurBaşkanının 23.03.2009 Tarihinde Irak'a Kürdistan diyerek hitap etmesini Protesto Ettiğim içindir.

Oyuncular

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) , Billy Zane (Sam William Marshall ) , Ghassan Massoud (Abdurrahman Halis Kerkuki ) , Bergüzar Korel (Leyla) , Gürkan Uygun (Memati) , Diego Serrano (Dante) , Kenan Çoban (Abdülhey) , Erhan Ufak (Erhan) , Spencer Garrett (George Baltimore) , Gary Busey (Doktor) , Tito Ortiz (ABD’li Binbaşı)
Üsteğmen Süleyman Aslan, Kuzey Irak’ta Çuval Hadisesi’ni yaşamış on bir askerden biridir. Olanları askerlik onuruna yakıştıramayan üsteğmen ardında Polat Alemdar’a yazılmış bir mektup bırakarak intihar eder.

Kendisi de devlet adına çalışan bir istihbaratçı olan Polat, onuru uğruna intihar eden bu askerin son arzusu karşısında kayıtsız kalamaz ve adamlarıyla beraber Kuzey Irak’ın yolunu tutar.

Türk televizyonlarının en sevilmiş karakterlerinden biri daha, son sözünü beyazperdede söylemeye hazırlanıyor. Deli Yürek, Asmalı Konak derken Kurtlar Vadisi de Türk sinemasında birçok ilki deneyerek şansını sinema salonlarında arayacak.

Cannes Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüş Serdar Akar, Kurtlar Vadisi – Irak ile Türk sinemasının en yüksek bütçeli filmine imza atıyor. Dört ayrı dilde çekilen filmde 3000 figüran yer alırken Türk oyunculara Billy Zane, Gary Busey gibi Hollywood’tan tanıdık isimler de eşlik ediyor.

Kurtlar Vadisi Irak Cd 1


Kurtlar Vadisi Irak Cd 2

Avanak Kuzenler Filmini Bedava indirmeden internetten izle

Tür : Komedi / Gençlik
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Oğuzhan Tercan
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular : Yağmur Atacan , Alp Kırşan , Paşhan Yılmazel , Fatma Toptaş , Tulu Çizgen , Erdal Tosun , Özlem Savaş , Hakan Bilgin , Arif Burak Öncü , Görkem Gürsoy
Üç kuzenden Serkan küçüklüğünden beri mucit olma hayaliyle yaşayan, Tankut Türkiye’nin jön eksiği olduğunu düşünüp bu boşluğu doldurmaya çalışan, Neco kadın meraklısı olmasına rağmen diğerlerine göre daha aklıselim olandır.

Bu üç avanak kuzen bir CD-DVD dükkanı açarlar, fakat tek bir satış bile yapamazlar. Dükkanı açmak için borç para aldıkları Süleyman ise parasını zamanı geldiğinde geri alamadığından sopa koleksiyonunun parçalarıyla kuzenleri döver.

Sonunda bir hafta süreyi koparan kuzenler borçlarını ödemek için plan yaparlar. Ama hesaba katmadıkları olaylar onları bekler. Recep İvedik’in yapımcısı Faruk Aksoy’un yapımcılığını yaptığı film, özellikle gençlere yönelik fantastik bir komedi.








Şeytan Üçgeni Filmini Bedava internetten izle seyret

Yapım:2008

Yönetmen: Johnnie To

Oyuncular: Louis Koo, Simon Yam

Filmin Konusu : Üç Usta, Bir Başyapıt.Cannes Film Festivali Resmi Seçkisi…
Hong Kong suç sinemasının üç dev ismi Tsui Hark (Seven Swords), Ringo Lam (City on Fire) ve Johnnie To (Election), Triangle’da güçlerini birleştiriyor. Uzun yıllardır arkadaş olan Bo-Sam, Fai ve Mok, Hong Kong meclis binasının altında gömülü olan bir hazineyi çıkarmak için yozlaşmış bir polis ve sadakatiz bir eş ile yarışıyor.








Son Cellat Filmini Full internetten Bedava izle

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008
Yönetmen : Şahin Gök
Senaryo : Macit Koper , Hülya İniş
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular : Atilla Saral (Yusuf) , Jülide Kural (Savcının Karısı) , Erol Demiröz (Cellat Emeklisi) , Kadir İnanır (Bayram)

Filmin Konusu : Yusuf’un ve Bayram’ın yolları bir hapishanede kesişir. Yusuf ülke yönetiminin askeri cunta ile yapıldığı bir dönemde savcıyken hapishaneye girer. Arabacılık yapan Bayram ise cinayetten yargılanıyordur. Bu savcı ve cahil köylü, dört duvar arasında birbirlerine yoldaş olur.

Filmde Yusuf ve Bayram’ın dostlukları üzerinden, o dönemin insanlık acıları anlatılırken aynı zamanda idamın, idam eden ve idam edilen olarak iki taraflı bakış açısı da yansıtılmıştır.

Kambur bir arabacıyı büyük bir başarıyla canlandıran Kadir İnanır’ın yanısıra, ülkemizin önemli tiyatrocularından; savcının eşi rolüyle Jülide Kural ve cellat emeklisi rolüyle Erol Demiröz de filmin dramatik anlatımını güçlendiriyor.








Cuma, Mart 20, 2009

WatchMen Filmini Full indirmeden Bedava internetten izle

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
Yönetmen : Zack Snyder
Senaryo : David Hayter , Alex Tse , online film izle, Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Oyuncular : Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II) , Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)

Filmin Konusu : 86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.















Doğmamış Filmini Full Online İndirmeden Bedava izle

Yapım : 2009, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen : David S. Goyer
Senaryo : David S. Goyer
Oyuncular : Carla Gugino, Meagan Good, Gary Oldman, Jane Alexander, Cam Gigandet, Odette Yustman
Yapımcı : Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller
Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson
Müzik : Ramin Djawadi
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 1 saat, 27 dk.
Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009

Filmin Konusu : Bazen ölümden sonra ruh cennete gitme yolunu ararken, şeytani bir durumla lanete uğrayarak değişir.Kendine yeni bir beden bulana kadar dünyalar arasında sonsuza dek kaybolmak zorundadır. Bazen de tam olarak isteğine kavuşur ve kendine yeni bir beden bulur.

Bu olay tam da Casey Beldon adındaki daha çocukken kendisini terkettiği için annesinden nefret eden bir kızın başına gelir. Ama Casey annesinin onu neden terkettiğini fazla geçmeden olağandışı olayların başına gelmesiyle anlamaya başlar…

Uyku sırasında dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler görmesi daha gerçekleşmemiş felaketin başlangıcıdır. Bunun üzerine Casey, Sendak adında bir ruh uzmanına bu korkunç olayları nasıl durdurabileceğini sorar.

Casey’in hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamaktır.






The Curious Case of Benjamin Button (Gerçekten Süper Bir Film Oscar Almış)

Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Eric Roth , izle, Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular : Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)

Filmin Konusu : Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button’ın sıradışı yaşam öyküsü.

Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.

The Curious Case of Benjamin Button’ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald’ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var.












Kutsal Silah - The Divine Weapon Filmini Full Bedava Film izle

Yönetmen : Yu-jin Kim
Oyuncular : Eun-Jeong Han, direk izle, Jun-Ho Heo, Jae-Yeong Jeong
Tür : Dram / Aksiyon
Yapım : 2008 / Güney Kore

Filmin Konusu :15. yüzyılda Kral Sejong’un hükümdarlığında, Joseon hanedanlığı sahip olduğu toprakları genişleterek mükemmel eyaleti gerçekleştirmeye çalışıyordu. Kral Sejong, savaştan kendilerini korumak ve sınırlarının güvenliğini sağlamak için gizli bir silah geliştirtir. Bu silah ile topraklarını tekrar geri almayı ve eski gücüne kavuşmayı planlamaktadır. Tarihe geçmiş, Singijeon isimli silahın ortaya çıkışının hikayesi.






Pazartesi, Mart 16, 2009

Stiletto Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret


Tür : Suç , Korku

Gösterim Tarihi : 2008

Yönetmen : Nick Vallelonga

Senaryo : Paul Sloan

Oyuncular : Tom Berenger , Michael Biehn , Stana Katic

Filmin Konusu : Bir tetikçinin tesadüf cinayetleri zengin bir Yunanlı olan sevgilisini şaşırtmaktadır ve tetikçinin sevgisinin sonucu olarak cinayetleri ve onu takip eden dedektif yüzünden sevgilisinin organizasyonlarını (işlerini) tehlikeye atmaktadır.

Acımasız - Go Fast TR Dublaj Filmini Full Online Bedava izle

Oyuncular : Roschdy Zem , Olivier Gourmet

Yönetmen : Olivier Van Hoofstadt

Yapım:Fas, Fransa, İspanya

Tür:Aksiyon, Macera

Süre:1 saat 30 dk

Filmin Konusu : Marek, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen en iyi dostu ve aynı zamanda partnerinin intikamını almaya yemin eder. Bu Sırada “Go Fast” yöntemini kullanarak Fas’tan haşhaşları çıkartan çeteyi hedef alan bir görevde gizli ajan olarak çalışması teklif edilir. İçinde uyuşturucu olan ağır ve sert arabalarla İspanya’dan Fransa’ya yarış başlar..


















































The Cheetah Girls One World & Çita Kızlar Tek Dünya Filmini Bedava izle

Filmin Konusu : Disney Channel orijinal filmi “The Cheetah Girls: One World”de Çita Kızlar, bu kez Hindistan yollarına düşüyorlar… Girdikleri seçmelerde Bollywood’lu bir yönetmenden oyunculuk teklifi alan kahramanlarımız, bunun üzerine New York’tan kalkıp Mumbai’ye gidiyor. Bir Bollywood filminde başrolü üstlenerek dünyaca ünlü birer yıldız olma hayallerine kavuşacaklarını düşünen kızlar için asıl macera, rolün sadece bir kişiye verileceğini öğrenince başlıyor.

Çita Kızlar, başrolü kapabilmek için birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girişiyor ve bir yandan da genç koreograf Gita’ya dans edebildiklerini kanıtlamaya çalışıyorlar…






























Gece Gözcüsü - Night Watcher Tr Dublajlı Filmini Bedava indirmeden izle

Yönetmen: Will Gordh
Oyuncular: Daniel Vincent Gordh, Kelly Huddleston
Yapım Yılı: 2008
Yapımcı: Jason R. Houston, Will Gordh
Senaryo: Daniel Vincent Gordh, David Murray
Müzik: Nicholas Bonardi
Görüntü Yönetmeni: Chris Tonkovich; Kurgu: Will Gordh

Filmin Konusu : Angela nın annesi, gayet mutlu ve sorunsuz görünmesine rağmen bileklerini keserek intihar etmiş halde bulunur. Yasıyla baş etmek için bir destek grubuna toplantılara gitmeye başlayan Angela, burada kendisiyle aynı durumda bulunan Brian ile tanışır. Çok geçmeden bağlantılarının tesadüf olmadığını anlarlar. Angela nın annesi ve Brian ın babası ölümlerinden önce aynı hastanede çalışmaktadırlar. Bir gece ikisi de, kendilerine gönderilmiş olan, korkunç görüntülerin bulunduğu bir kaset alır. İkisinin de ailesi bir sapık tarafından izlenmekte, her hareketleri kaydedilmektedir Artan intiharların da bir rastlantı olmadığını anlayan iki genç, hayatlarını alt üst eden bir seri katille karşı karşıyadırlar ve saklanacak yerleri yoktur.






























Perşembe, Mart 12, 2009

Karga - The Crow Filmini Full Bedava internetten online izle

Filmin Konusu : Kötü birşey olduğunda büyük bir kederde taşınırdı ve ruh rahat edemezdi.O zaman bazen,sadece bazen karga yanlış şeyleri düzeltmek için ruhu geri getirebilirdi...

Eric Draven (Brandon Lee) ve nişanlısı Shelly Webster (Sofia Shinas) düğünlerine 1 gün kala Top Dollar (Michael Wincott) un başını çektiği çetenin saldırısına uğrayarak vahşice katledilirler.Bir yıl sonra Eric Draven in mezarını ziyaret edecek olan karga genç adamın intikamcı bir ruh olarak geri dönüşününde simgesi olacaktır.Alınacak intikamlar verilecek dersler vardır..

Yorumum : "Eskiden insanlar öldükleri zaman bir karganın, ruhlarını ölüler diyarına götürdüğüne inanırdı. Ama bazen, o kadar kötü birşey olurdu ki ruh beraberinde büyük bir hüzün getirirdi ve dinlenemezdi. Böyle olduğunda nadiren karga yanlış şeyleri düzeltmek adına bu ruhu dünyaya geri getirirdi."

Uzun zamandır aklımdaydı, ancak bir türlü vakit ayıramamıştım The Crow'a. İşin daha da garibi, ve benim için ayıp olan yanı, filmin 1994 yapımı olması. Aradan 13 sene geçmesine rağmen bu efsanevi filmi izlemek bu haftaya denk geldi.

Bir insanın aşkı için gidebileceği en uç nokta, yine bir bireyin içinde barındırabileceği en kudretli intikam hissi ya da ölümden sonraki yaşam hakkında bir şeyler izlemek istiyorsanız, The Crow bu konudaki kaçırılmaması gereken filmlerin başını çekiyor. Lafı fazla uzatmadan hikâyeye gelecek olursak...

Eric Draven ve nişanlısı Shelly Webster'in bir binanın çatı katındaki evlerinde bir grup çete tarafından vahşice öldürülmelerinin üzerinden tam bir sene geçmiştir. Geride bıraktıkları sevenleri, özellikle küçük Sarah, için geçen süre zarfında hayat Eric ve Shelly'den öncekine oranla çok kötü geçmektedir. Küçük Sarah tam bir sene Shelly'nin önce tecavüze uğrayıp sonra katledildiği, ardından Eric'in kurşunlandıktan sonra apartmandan aşağı fırlatıldığı yerdedir. Anılar onun için her şeydir. Sarah bir yerlerde hâlâ bir meleğin olabileceğine ve dünyadaki adaletin dağıtımına devam edeceğine inanmaktadır. Tabii kimsenin o gece Eric'in mezarının boşaldığından haberi yoktur... Zaman mezarından çıkan Eric Draven için Shelly'sine dokunanlardan intikam alma vaktidir.

The Crow'un yönetmenliğini daha önceki yazılarımdan birine de konu olan Dark City'nin de yönetmenlik koltuğunda bulunmuş olan Alex Proyas yapmış. Filmin oyuncu kadrosunu incelediğimizde ilk göze çarpan isim Bruce Lee'nin oğlu olan ve aynı zamanda filmdeki Eric Draven karakterine hayat veren Brandon Lee. Burada Lee'nin hüzünlü öyküsü için bir paragraf açmak istiyorum. Çünkü filmi izlerken biliyorsunuz ki Draven karakterini neredeyse bir idol konumuna getiren Brandon 58 günlük çekimlerin 52'nci gününde sette hayatını kaybetmiş. Evet, kendisi The Crow'un çekimlerinin sonunu görememiş ve filmin tamamlanmış halini izleyememiştir. Kendisinin ölümü de tıpkı babasının ölümü gibi şaibeli olmuştur. Açıklamak gerekirse... Brandon'ın öldüğü sahne, filmi izleyenler de hatırlayacaktır ki, bir "flashback" sahnesidir. Mezardan çıkan Eric cinayet gecesini hatırlamaktadır. Kurşunun başına isabet ettiği sahne... İşte o sahne çekilirken kullanılacak olan kurusıkı tabancanın gerçek bir tabanca ile değiştirildiği ve bunun da kasıtlı olarak yapıldığı iddia edilmektedir. Sette silah patladığında yere yığılan Brandon'ı yönetmen dahil herkes rol yapıyor sanmaktadır ancak bir gariplik vardır. Brandon'ın yerde yatışı aşırı gerçekçidir. Durumun farkına varılır ve aktör hastane kaldırılır. 5 saat süren ameliyat amacına ulaşamaz ve Brandon Lee'nin 28 yıllık yaşamı son bulur. Çekimlerin kalanı da bir dublörün yüzüne yapılan efektler sayesinde tamamlanır. Dosya kapanır!

Filmdeki tanıdık yüzlerden diğeri de filmin kötü adamı Top Dollar rolünde izlediğimiz Michael Wincott. Allah için bir kötü adamın nasıl olması gerektiğinin resmini çizmiş film boyunca.

Filmin müziklerine de dikkat çekmekte fayda var. Özellikle Jane Siberry tarafından seslendirilen "It Can't Rain All The Time" muhteşem. Bunun dışında The Cure'un performansıyla "Burn" ve Violent Femmes'in yorumuyla "Color Me Once" filme renk katan diğer parçalar. Hatta filmi dikkatli izlerseniz bir ara "Oy oy eminem nedir bu güzellikler"i duymanız bile mümkün.
CD 1













CD 2








Romeo Ölmeli - Jet Lee Türkçe Dublajlı Filmini Full indirmeden Bedava Film izle

Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo : Mitchell Kapner, Eric Bernt
Oyuncular : Jet Li, Aaliyah, Isaiah Washington, Russell Wong, DMX
Filmin Türü : Aksiyon, Romantik
Orijinal Adı : Romeo Must Die
Yapımcı Firma : Silver Pictures
Yapım Yılı : 2000
Yapım Ülkesi : USA
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 115 dakika
Resmi Sitesi : http://www.romeomustdie.net/
Dağıtıcı Firma : Warner Bros
Vizyon Tarihi : 28.07.2000

Filmin Konusu : Acımasız geleneklerin sıkı sıkı sardığı iki büyük aile amansız bir savaş içindedir. Zenci ve Asyalı çeteler Oakland'ın karanlık dünyasının kontrolünü ele geçirmek için müthiş bir savaş vermektedir. Asyalı çetenin başında Po adında acımasız bir lider vardır. film izle , po'nun öldürüldüğü haberi, eski bir polis olan ve o sırada Hong Kong'da bir hapishanede tutuklu bulunan kardeşi Han'a (Jet li) ulaşır.

Han hapisten kaçarak Amerika'ya gelir ve kardeşinin ölümüyle birlikte mezara götürdüğü sırlarının ve onun ölümünden sorumlu olanların peşine düşer. Ortaya çıkan yeni kardeş, çete savaşlarının hedefi haline gelir. Acımasız kuralların hakim olduğu bu vahşi dünyada Han kendi savaşını ilan eder. Han'ın bu savaştaki silahı kendisidir. Etrafındaki büyük riskler onun varlığını tehdit etmektedir...

CD 1













CD 2








Push Filmini Bedava Canlı online indirmeden izle 2009

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Polisiye

Yönetmen: Paul McGuigan

Senaryo: David Bourla

Yapımcı: Glenn Williamson, Amy Gilliam, Bruce Davey

Görüntü Yönetmeni: Peter Sova

Süre: 1 saat 51 dk

Gösterim Tarihi: 27 Mart 2009 (Türkiye)

Filmin Konusu : Hong Kong'ta yaşayan bir grup genç, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçıyordur.

Kendi çıkarları için kullanılmak üzere onların silaha dönüştürülmesini isteyen bu kişilerden tamamen kurtulmak için güçlerini birleştirmeleri gerekiyordur. Bu amaçla da insanların düşüncelerini istediği gibi kontrol eden Alyssa English'e ulaşmaları ve birlikte savaşmaları gerekmektedir.

CD 1













CD 2













CD 3








Jurassic Park 2 Filmini Bedava indirmeden izle seyret

Filmin Konusu : Isa Sorna adı verilen bir adada bazı dinazorlar hayatta kalmıştır.Site B kod adlı dinazor üretim tesisinin yer aldığı bu adada çıkan kasırga sonucunda tesisler yıkılmış ve dinazorlar serbest kalmıştır.Aradan geçen dört yıl içinde dinazorlar büyümüş ve birer canavar haline gelmişlerdir.

Dinazorların hala hayatta olduğunu öğrenen tesisin kurucusu Milyarder John Hammond,site B'deki ticari potansiyelin farkındadır.

Hammond'ın amacı dinazorları doğal çevrelerinde koruyarak dört yıl önce kaybettiği itibarını geri kazanmaktır.





CD 1














CD 2








Pazar, Mart 08, 2009

Şeytanın Laneti Filmini Bedava indirmeden Online izle seyret

Yapım : 2008
Ülke : İngiltere
Tür : Korku
Yönetmen : Toni Harman
Senaryo : Alex Wakeford
Oyuncular : MyAnna Buring, Colin Salmon, Rhea Bailey, Stephen Gately, Clayton Watson
Yapımcı : Toni Harman, Michael Dobbin
Müzik : Kim Halliday

Filmin Konusu : Evlerinden atılarak kalacak bir yer aramaya başlayan bir grup üniversite öğrencisi, terk edilmiş eski bir yurt bularak buraya yerleşir.Ancak, burası daha önce Şeytanın varlığını kanıtlamak için ruh çağırıp daha sonra gizemli bir şekilde intihar eden öğrencilerin kaldığı eski bir yurttur. Nitekim, çok geçmeden bir takım değişik sesler ve garip olaylar yaşamaya başlarlar. Bu gariplikler gerçek midir, yoksa Şeytanın bir oyunu mudur?


CD 1













CD 2








Cumartesi, Mart 07, 2009

Karanlıklar Ülkesi 3 - Rise Of The Lycans Filmini indirmeden Bedava Canlı izle seyret

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Korku
Yönetmen:Patrick Tatopoulos
Senaryo:Len Wiseman, Kevin Grevioux, Danny McBride Yapımcı:Len Wiseman, Gary Lucchesi, Richard Wright, Richard S. Wright, Tom Rosenberg, David Kern, Beth Depatie, Eric Reid, James Mcquaide, Kevin Grevioux, Skip Williamson
Görüntü Yönetmeni:Ross Emery Müzik:Paul Haslinger


Filmin Konusu : Serinin ilk iki bölümünde yer alan Martin Sheen ve Bill Nighy'nin yanı sıra Nip/Tuck dizisinden hatırlanabilecek olan Rhona Mitra da filmde rol alacak. Underworld serisinin yaratıcısı ve ilk iki bölümün yönetmeni olan Len Wiseman ise yönetmen koltuğundan yapımcı koltuğuna geçecek. Filmin yönetmenliğini ilk iki bölümde görsel efektleri geliştiren Patrick Tatopoulos üstlenecek. Filmde kurt adamlarla ölüm taciri olarak anılan aristokratik vampirler arasındaki mücadele anlatılacak.

CD 1













CD 2








Riddick Günlükleri - The Chronicles of Riddick Filmini Bedava Canlı izle

Yönetmen : David Twohy

Senaryo : Jim Wheat (karakter), Ken Wheat (karakter), David Twohy

Müzik : Graeme Revell

Görüntü yönetmeni : Hugh Johnson

Tür : Macera, Bilimkurgu

Yapım : ABD 2004 119 dakika (Renkli)

Filmin Konusu : Evrenin karanlık zamanları...
Gezegenler birbiri ardına Necromonge ordusunun pençesine düşmektedir. Necromonge'nin işgalci ordularının ele geçirdiği dünyalara sunduğu tercih basittir: Ya değişirsin, ya da ölürsün!
Bu seçeneği kabul etmeyenlerin tek umudu, birisinin ortaya çıkıp Necromonge ordusunun yayılmasını yavaşlatması. Ancak bu duruma isyan edenlerin ömrü kısa olmakta, kurtarıcı olarak ortaya çıkanlara da yeterli destek gelmemekte.
Bunun üzerine bu büyük mücadeleye hiç hesapta olmayan bir adam davet ediliyor. Sürgünden çağırılan Riddick'in (Vin Diesel) kainatı kurtarmak gibi bir derdi yok. Herşeyi geride bırakalı çok olmuş. Beş yıl önce Taurus sistemindeki Tanrı'nın unuttuğu gezegenden kaçtıktan sonra peşindeki paralı askerlerden kurtulmaya çalışarak günlerini geçiriyor. Riddick'in tek kişilik ordusunun tek derdi, kendi hayatını kurtarmak.
Ancak beklenmeyen gelişmeler oluyor ve Riddick kendisini çok şiddetli savaşlar dizisinin içinde buluyor. Riddick'in evreni kurtarmak için vermeye başladığı mücadele, kuşatma altındaki çok kültürlü uygarlıktan başlayıp, cehennemi andıran volkanik gezegendeki yeraltı hapishanesine; oradan da Barok tarzındaki Basilica adlı dev uzay gemisine kadar uzanıyor.

CD 1













CD 2








Yeşil Sokak Holiganları - Green Street Hooligans 2 Filmini Bedava izle

Oyuncular: David Alexander, Oliver Allison, Detay

Yönetmen: Lexi Alexander, Detay


Kategoriler: Dramalar, Spor


Filmin Konusu :
Tuttuğun takımın maçındasın. Stadyum dolu, tüm taraftarlar ayakta. Kıran kırana ve sert bir maç. Oysa sahada olup bitenler daha sonra olacaklar için sadece bir ısınma. Kargaşa başladığında sakın kaçma. Kendini sonuna kadar savun. Savaş. Nefret ettiğin birini düşün. Matt (Elijah Wood), bir yanlış anlama sonucu Harvard Üniversitesi’nden atılmış ve ablası Shannon’ın (Claire Forlani) ailesiyle birlikte yaşamak için Londra’ya gelmiştir. Pete (Carlie Hunnam) ile tanışması Londra’nın şiddet dolu yüzüyle karşılaşmasına sebep olur. Pete ve arkadaşları, İngiltere’nin en sert futbol kulüplerinden birinin “Green Street Elite” adlı fanatik taraftar grubunun bir parçasıdır. Matt, bu dünyanın içine çekildikçe sokak kanunlarının okulda öğrendiği doğrulardan oldukça farklı olduğunu anlamak zorunda kalır. Hayatının en önemli dersini de yine sokaklardan alacaktır. Futbolu ve şiddeti birbirinden ayıramayan holiganların dünyasını gözler önüne seren yapım.

Not: Film Henüz Sinemada Yayımlanmadıgı için Alt Yazısı Yoktur.


CD 1













CD 2








Salı, Mart 03, 2009

Toolbox Murders- Lanetli Apartman Filmini Bedava Online ücretsiz izle

imdb puanı : 4.7/10

Yapım : 2007, Japonya

Tür : Korku

Yönetmen : Ataru Oikawa

Senaryo : Ataru Oikawa, Kei Oishi

Oyuncular : Eriko Hatsune, Yuka Itaya, Naoko Otani, Arata Furuta, Noriko Nakagoshi

Yapımcı : Chiaki Harada

Görüntü Yönetmeni : Tokusho Kikumura

Müzik : John Lissauer, Masako Miyoshi

Dağıtım : 35 Milim Filmcilik

Süre : 1 saat, 34 dk.

Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008

Filmin Konusu:Bazen muhteşem manzaralı; fiyatı uygun ve güzel bir ev bulmak, şanstan çok lanet getirebilir. 1303 no’lu daireye taşınma gafletine düşenler; kanlı ve karanlık bir tarihe sahip olan evin geçmişiyle yüzleşecek ve aynı felaketi kendileri de yaşamaktan kurtulamaycaklardır. Bu evin trajik hikayesini çözmeden bu lanetten kurtulmak ise asla mümkün olmayacaktır..







Operasyon Valkyrie Filmini Bedava indirmeden izle seyret

Tür : Gerilim / Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009

Yönetmen : Bryan Singer

Senaryo : Christopher McQuarrie , Nathan Alexander

Görüntü Yönetmeni : Newton Thomas Sigel

Müzik : John Ottman

Yapım : 2009, ABD / Almanya

OyuncularTom Cruise (Claus von Stauffenberg) , David Bamber (Adolf Hitler) , Stephen Fry , Carice van Houten (Nina Von Stauffenberg) , Thomas Kretschmann (Otto Ernst Remer) , Bill Nighy (Friedrich Olbricht) , Tom Wilkinson (Friedrich Fromm)


Filmin Konusu : İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler’e suikast yapmayı planlarlar. Ayrıca savaşı bitirme adına da güçlerini kullanmaya başlarlar. Valkyrie adı verdikleri operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı bir ayaklanma başlatırlar.
Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor. Tarihte de önemli bir yer etmiş olan Albay Stauffenberg, bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır.
Yönetmenliğini Bryan Singer’ın yaptığı Valkyrie’nin senaryosu da Olağan Şüpheliler filminin senaristine emanet edilmiş.















Friday The 13th Filmini Bedava indirmeden Online izle

Türü : Korku Gerilim

Yönetmen : Marcus Nispel

Senaryo : Damian Shannon , Mark Swift , Victor Miller , Damian Shannon (Kitap) , Mark Swift (Kitap) , Mark Wheaton (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl

Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

Oyuncular : Jared Padalecki (Clay Miller) , Danielle Panabaker (Jenna) , Amanda Righetti (Whitney Miller) , Travis Van Winkle (Trent) , Aaron Yoo (Chewie) , Derek Mears (Jason Voorhees)

Filmin Konusu : Clay Miller kayıp kız kardeşini ararken, eski bir kulübenin kalıntılarına takılıp tökezler ve efsanevi Crystal Gölü’nden ormanın çıkardığı ürkütücü sesleri duyar. Çalıların altında başka birşey daha vardır.

Polisin ve orada yaşayanların uyarılarına rağmen Clay, yeni tanıştığı Jenna ile birlikte kardeşini ararken ulaştığı birkaç ipucunun peşine düşer. Ama öğrenecekleri düşündüklerinden fazlasını getirecektir. Çünkü Crystal Gölü’nün büyük ve karanlık bir sırrı vardır.












The Hurt Locker Filmini Bedava indirmeden izle

Tür : Aksiyon / Dram / Savaş

Yönetmen : Kathryn Bigelow

Senaryo : Mark Boal

Görüntü Yönetmeni : Barry Ackroyd , Barry Ackroyd

Müzik : Marco Beltrami , Buck Sanders

Yapım : 2008, ABD , 130 dk.

Oyuncular : Jeremy Renner (William James) , Anthony Mackie (JT Sanborn) , Brian Geraghty (Owen Eldridge) , Guy Pearce (Matt Thompson) , Ralph Fiennes (Ekip Lideri) , David Morse (Albay Reed)

Filmin Konusu : Herkesin potansiyel düşman ve her objenin de ölümcül bomba olduğu Irak’ta, elit askerler dünyanın en zor görevlerinden birinde yer alır. Sıcak savaşın ortasında bombaları imha etmekle yükümlüdürler.

Takım lideri William James, hem bu yaygın bombalardan hem de psikolojik ve duygusal etkilenmelerle uğraşmaktadır. James’in iki askeri kendini cürretkarca savaşın ortasına atar. James ise ölümü aldırmadığı için askerlerine yardıma gider. Yeni vahşi liderini korumaya çabalayan adamlar, şehri kaosa sürekler.

Mark Boald, Irak savaşındaki askerlerin yaşadığı deneyimler ilk defa bir filmde yer aldığını, görüntülerin CNN’deki gibi gerçekçi olduğunu ve birçok savaş filminin savaş bitmeden gösterilmediğini belirtiyor. Günümüzde de devam eden savaş dolayısıyla, filmin güçlü oyuncu kadrosunun savaşı hissederek sergilediği etkileyici performans, eleştirmenler tarafından tam not aldı.

Film ilk kez 65. Venedik Film Festivalinde seyirciyle buluştu. Film SIGNIS ödülü dahil birçok ödüle layık görüldü.