Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Çarşamba, Ekim 15, 2008

Gece Sesleri Dizisi 4. Bölüm Özeti

Sultan Hanım tarafından vurdurulan ve yaralanan Yağız, bütün gerçekleri Nedim ve Yusuf'a anlatmak için fabrikaya gider. Bunu haber alan Sultan Hanım da fabrikaya gelmiştir. Yağız, Sultan Hanım'ı konuyu değiştirip hedef saptırarak kendisini vurduranların Ortaçlıların bir düşmanı olabileceğini söyler.

Nedim ve Yusuf, annelerinin Yağız'ı fabrikada işe almalarını isteğini, gönülsüz bir şekilde kabul ederler.

Yağız, yaralanmasıyla ilgili polise ifade vermesi şartıyla fabrikanın muhasebe bölümünde işe başlar.

Bu arada Seyhan, emniyetten bir haberle şoka girer.

Yağız'ı vuran ve Seyhan'ın babasını öldüren silah aynıdır.

Sultan hanımın kendisini hiç rahat bırakmayacağını anlayan Yağız ise önlem olarak DNA testi yaptırır ve kendisine bir şey olursa bütün dokumanların gerçek babasına ulaşmasını sağlayacak bir yol bulur.

Öte yandan Aslı'ya karşı hissettiklerini açık açık söyleyen Seyhan, onun da duygularının karşılıksız olmadığını anlar. Ancak Yusuf'un kızı Elvan da uzun zamandır Seyhan'a aşıktır. Annesi Ceyda da bu aşkı desteklemektedir. Hatta Aslı'ya kızının Seyhan'la evleneceğini söyler. Çok üzülen ve sinirlenen Aslı, Seyhan'la tartışır ve iki genç arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.

Ortaçlıların kendisi için kurduğu planlardan habersiz olanlara bir anlam veremeyen Seyhan, yaşamın kendisine ne gibi sürprizler hazırladığından habersizdir.

Bu arada peşindeki alacaklılardan kaçan Sinan'ın, kızı Aslı'yı özlediği bahanesiyle Bozova'ya gelmesi, Ortaçlıların evinde gergin bir hava esmesine sebep olur…

Hiç yorum yok: