Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Salı, Ekim 21, 2008

Gece Sesleri Dizisi 5. Bölüm Özeti

Sultan Hanım ve Satı, Yağız'ın gönderdiği CD'yi izlerken Seyhan'a yakalanır… Onların panik ve telaşlı halinden şüphelenen Seyhan, ayrıntıyı girmeye kalkınca küçük bir tartışma yaşanır… Sultan Hanım her zamanki gibi konuyu değiştirmeyi başarırsa da Seyhan'ı inandıramamıştır.

Bu arada Nedim ve Yusuf, babalarının ölümünden şüpheli olarak gözaltına alınan Cabbar'ın delil yetersizliğinden serbest bırakılmasına çok sinirlenir. Babalarının katilini bulmaya ant içen kardeşler, bu konuda bir şey yapamamanın tedirginliğini yaşamaktadır.

Öte yandan Elvan'ın, Seyhan aşkı her geçen gün daha da artarak sürmektedir. Genç kız, bu aşk uğruna özellikle en büyük rakibi Aslı'ya zarar vermekten çekinmemektedir.

Aile büyükleri de Elvan ve Seyhan evliliğine sıcak bakmaktadır. Ancak özellikle Seyhan'ın Aslı'dan vazgeçmeye hiç gönlü yoktur.

Yağız ise fabrikadaki işine büyük bir hevesle sarılmış, bu arada Ortaçlı ailesiyle ilgili yeni planlar peşindedir. Özellikle Seyhan'la aralarındaki ortak noktayı fırsat bilerek ona yakınlaşmaya çalışır… Kendisini vuranın eşkali hakkında polise bilgi verecek, böylelikle Seyhan'ın babasının katili de bulunabilecektir.

Ancak Yağız'ın Seyhan'a yardım planının altında Sultan Hanım'dan alacağı intikam yatmaktadır.

Bozova'ya geldiği ilk günden beri gergin günler yaşayan Rengigül için hayat, Sultan Hanım'ın her fırsatta onu sevmediğini hissettiren iğneleyici sözleri ve ters davranışlarıyla tam bir cehennem azabına dönmüştür.

Hiç yorum yok: