Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cumartesi, Ekim 25, 2008

Gece Sesleri Dizisi 6. Bölüm Özeti

Sinan, evine gelen alacaklısını kazara öldürür… O sırada annesiyle tartışan Aslı babasının yanına gelmiştir. Kızına durumu belli etmemek için bahaneler öne sürerek evden uzaklaştıran Sinan, evden eşya taşıyacağını söyleyerek Seyhan'ın arabasını alır.

Öldürdüğü adamı gözden uzak bir yere gömen Sinan, kendisini uzaktan izleyen bir kişiden habersizdir… Olaya tanık olan Yağız'ın gözlerinden, Ortaçlı ailesine karşı yeni bir koz elde etmenin sevinci okunmaktadır…

Bu arada Seyhan ve Aslı aşkına tepki gösterenlerin sayısı artmaktadır… Çocukluk aşkı Seyhan'ı kaybetmeyi göze alamayan Elvan çılgına dönmüştür…

Sultan Hanım da diğer Ortaçlı fertleri gibi bu aşkı onaylamamaktadır. Seyhan ise tüm aileyi karşısına alma pahasına bu büyük aşkın peşinden gitmeye kararlıdır.

Öte yandan ailenin temel direği, evi çekip çeviren Ziynet'e İstanbul'dan bir kısmet çıkar. Sultan Hanım ve Satı, Ziynet'i Bozova ve Yağız'dan uzaklaştırmak amacıyla bu evliliğe sıcak bakar. Onların ısrarlarına dayanamayan Ziynet de gönülsüz olarak damat adayıyla tanışmayı kabul eder.

Öldü sandığı oğlunun mezarını son kez ziyaret etmek için dağ evine gittiğinde onu bir sürpriz beklemektedir.

Yağız, Ziynet'in Bozova'dan gitmesini engel olmak için elinden geleni yapacaktır…

Hiç yorum yok: