Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Perşembe, Kasım 13, 2008

Gece Sesleri Dizisi 10.Bölüm Özeti

Yusuf, kendisinden yıllardır saklanan sırların arkasında başka gerçeklerin olduğundan şüphelenerek Yağız’dan yardım ister. Sultan Hanım ise oğlunu ikna edip onu Yağız’dan uzaklaştırmak için yeni planlar peşindedir…. Ancak Sultan Hanım’ın geçici değil kalıcı bir çözüm bulması gerekmektedir.
Aslı’yı Seyhan’dan uzaklaştırmak için babasına karşı kozlarını kullanın Yağız, bu planının meyvelerini toplamaya başlamıştır. Artık genç kız Seyhan’dan kopma noktasına gelmiş ve teselliyi Yağız’da bulmuştur. Bozova Belediye Başkanlığı seçimlerine hazırlanan Seyhan ise Aslı’nın kendisinden manasız bir şekilde uzaklaşmasına bir anlam veremez… Aslı’nın babası Sinan’ın yalanlarından kaynaklandığını düşünerek onu bu konuda uyarmak ister… Ancak Sinan, kızının zayıf yönlerini kullanarak, duygu sömürüsü yaparak Aslı’yı bu konuda da ikna etmiştir.
Öte yandan Ziynet, Kerami Bey’in ölümünden sorumlu olan oğlu Yağız’ın gerçeği saklamasından dolayı vicdan azabı çekmektedir. Bu konuda sessiz kalmasının vefa ve minnet duygularıyla borçlu olduğu Kerami Beyin anısına karşı karşı saygısızlık olduğunu düşünen genç kadın, Yağız’la konuşmaya karar verir…

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Hiç yorum yok: