Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cuma, Kasım 28, 2008

Gomorra Filmini Full Online Ücretsiz izle

Yönetmen: Matteo Garrone

Yapim Yili: 2008

Vizyon Tarihi: 21 Kasim 2008

Firma: Fandango

Süre: 2 saat 17 dk

Dil: Italyanca, Çin Lehçesi, Fransizca

IMDB Puani: 7.5 (2,780 Oy)


Ülke: Italya

Tür: Suç, Dram

Görüntü: Renkli

Ses Düzeni: Dolby Digital

Filmin Konusu: Güç, para ve kan… Italya’nin Napoli ve Caserta bölgesinde halkin her gün yüzlestigi “degerler” bunlar. “Sistem”in, yani Camorra’nin kurallarina boyun egmeye zorlaniyorlar ve baska hiçbir seçenekleri yok. Normal bir yasam sürmeyi içlerinden ancak birkaç sansli kisi hayal edebilir…

Görünürde kurmaca olsa da kökleri gerçeklikte yatan ve bu acimasiz dünyada yasanan bes öykü, bu sert senaryoda iç içe geçti.

Don Ciro, nam-i diger “Denizalti”… Bölgede tartisilmaz bir hakimiyeti olan çeteyle baglantili mahkumlarin ailelerine düzenli olarak yapilan ödemelerden sorumlu. Zeki, ketum ve olaylara müdahil olmadan sadece isini yapan biri. Ancak çetenin dagilmaya baslamasiyla birlikte, emirlerini kimden alacagi belirsizlesiyor ve o da kendi hayatta kalma savasini vermeye basliyor.

Totò, 13 yasinda ve bir an önce büyümek için can atan bir çocuk. Hayat okulunda adim adim egitimini aliyor. Ta ki günün birinde geri dönüsü olmayan bir seçim yapana kadar.

Marco ile Ciro, bir Brian De Palma filminde yasadiklarini zannediyorlar. Ama sistemin gözünde onlar sadece iki basibos köpek ve kabadayiliklari ile sektörün rutin ilerleyisini sekteye ugratiyorlar.

Roberto, çalismak isteyen bir üniversite mezunu. Franco ona iyi kazanç saglayacagi düzenli bir is firsati sunuyor: Zehirli atik yönetimi alaninda bir is. Ama bu meslegin gerçekleri, Roberto’nun vicdanini rahatsiz edecek cinsten…

Pasquale, kisiye özel hazirlanmis (haute couture) giyim sektörüyle sözlesmeli olarak çalisan küçük bir kurulusun kayitdisi olarak görev yapan yetenekli terzisi. Çinli bir rakip firma, ona mesleginin püf noktalarini kendi çalisanlarina ögretme firsati sunuyor. Bu cazip davet karsisinda akli çelinen Pasquale, hayatini tehlikeye atma pahasina teklifi kabul ediyor.






Hiç yorum yok: