Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cumartesi, Kasım 22, 2008

Gece Sesleri Dizisi 11.Bölüm Özeti

Yusuf, gençliğinde yaptığı hatanın bedelini ödemek ve yaşadığı vicdan azabından kurtulmak için hayatının akışını değiştirmeye karar verir. Ceyda’ya boşanma kararını açıklar. Artık her şeyi geride bırakıp bir türlü aklından silip atamadığı gençlik aşkı Tuna’yla bir araya gelebilecektir.Bütün bunların farkında olan Ceyda’nın ise kurulu düzenini bozmaya evliliğini yıkmaya hiç niyeti yoktur. Bunun için gerekirse kızı Elvan’ı bile koz olarak kullanacaktır.

Yusuf’la birlikte olmanın bedelini ağır ödemek istemeyen Tuna ise onunla geçmişte yaşadıklarını Rengigül’e anlatır.
Bu arada Seyhan’la Aslı arasında ise ayrılık rüzgarları esmektedir. Aslı, Seyhan’ı affetmemekte kararlıdır. Seyhan ise Aslı’dan kolay kolay vazgeçmeyecektir. İki sevgiliyi ayırmanın zor olduğunu bilen Yağız ise bu aşkı bitirmenin yeni yollarını aramaktadır.

Öte yandan Sinan, kızı Aslı’ya karşı oynadığı oyununa devam ederken yeniden kumar borcu ile karşı karşıya kalır. Aslı konusunda Seyhan’la da arası bozulunca yeni bir para kaynağı arayışına girer ve gözüne Yağız’ı kestirir. Ancak Yağız’ın evinde Ziynet’le konuşmasına tanık olur.

Sinan artık Kerami Bey’in ölümünün ardındaki gerçeği öğrenmiştir ve bunu Yağız’a karşı şantaj olarak kullanmaktan geri kalmaz.
Ziynet’in bütün gerçekleri açıklama isteği ile Sinan’ın şantajları arasında kalan Yağız’ın Ortaçlılar’a karşı kurduğu yeni plan da geri tepecek gibidir.

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Hiç yorum yok: