Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cumartesi, Kasım 29, 2008

Gece Sesleri Dizisi 12.Bölüm Özeti

Aslı’nın babası Sinan, tesadüfen öğrendiği Yağız’ın Kerami Bey’i öldürdüğü gerçeğini ona karşı şantaj olarak kullanmaya başlar. Kimliğini gizleyerek Nedim ve Yusuf’u arar. Kerami Bey için mevlüt okutulduğu bir günde böyle bir telefon alan iki kardeşin beklemekten başka çareleri yoktur. Yağız ise iyice köşeye sıkıştığını anlar. Sinan ise bu durumu fırsat bilerek onu daha fazla köşeye sıkıştırmaya ve para koparmaya çalışır. Çaresiz kalan Yağız ise parayı sır ortağı Sultan Hanım’dan almayı başarır. Birbirlerinden habersiz planlar kuran Yağız ve Sinan’ı hiç hesaba katmadıkları bir sürpriz beklemektedir. Yağız’ı öldürüp, paralarla ortadan kaybolmayı düşünen Sinan, başarılı olamaz. Şans, yine Yağız’a gülmüştür.
Öte yandan Aslı ile Seyhan’ın arası düzelmiş, genç kız, babasının İstanbul’a yerleşme teklifine olumlu yanıt vermiştir. Seyhan ise Aslı’yı gitme kararından vazgeçirmek için elinden geleni yapar.
Ceyda ve Yusuf cephesinde ise, genç kadın boşanmamak için bütün kozlarını ortaya dökmüştür. Kızı Elvan’ı etki altında bırakarak Tuna’nın karşısına çıkarır. Tuna’nın tereddütleri devam etse de Yusuf, her şeye yeniden başlama konusunda kararlıdır.

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Hiç yorum yok: