Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cumartesi, Kasım 01, 2008

Gece Sesleri Dizisi 7. Bölüm Özeti

Bağ evinde Yağız'la karşılaşan Ziynet, onun anlattıklarına inanmak istemez. Zira yıllardır yanlarında çalıştığı, ailesinin yerine koyduğu, güvendiği insanların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Bugüne kadar bildiği her şeyin yalan olduğunu öğrenmek genç kadını şok etmiştir. Yağız da onun bu halini görünce fazla üstelemez ancak anlattığı gerçekleri ispatlayacağını söyler. Ziynet'ten Ortaçlılara evlenmekten vazgeçmesini söylemesini ve beklemesini rica eder.

Ziynet'in Satı ve Sultan Hanım'la bu konuyu konuşması ikiliyi çok rahatsız eder ancak genç kadının büyük sırrı öğrendiğini kabullenmek istemezler.

Bu arada Yağız, İstanbul'da bir tanıdığı aracılığıyla yaptırdığı DNA testini Ziynet'e kanıt olarak gösterir. Ziynet yıllar önce öldüğünü sandığı oğluna kavuşmanın sevinciyle ondan ayrı kalmanın acısını birarada yaşar.

Öte yandan Aslı, babasının yanında kalmaya başlamıştır. Genç kız, tez araştırması için Bozova'ya gelen üniversite arkadaşlarını görünce çok sevinir… Ancak, onlara yardımcı olmaya çalışırken, Ortaçlı ailesiyle ilgili öğrendiği bir sır, Aslı'yı tedirgin eder…

Bu arada Ortaçlı çiftliği, yeni bir olay ve haberle çalkalanacaktır.

Rengigül'ün korktuğu şey başına gelmiş ve hamile olduğunu öğrenmiştir. Ancak bu haberi kocasından saklamak istese de Sultan Hanım, ondan hızlı davranmıştır. Genç kadının inkar etmesi ve kocasına hamile olmadığını söylemesi onu derin bir vicdan muhasebesi yapmaya sürükler…

Hiç yorum yok: