Diggcinema | Music Exploit | MP3 VALLEY | CANLI TV

Cumartesi, Kasım 29, 2008

Gece Sesleri Dizisi 12.Bölüm Özeti

Aslı’nın babası Sinan, tesadüfen öğrendiği Yağız’ın Kerami Bey’i öldürdüğü gerçeğini ona karşı şantaj olarak kullanmaya başlar. Kimliğini gizleyerek Nedim ve Yusuf’u arar. Kerami Bey için mevlüt okutulduğu bir günde böyle bir telefon alan iki kardeşin beklemekten başka çareleri yoktur. Yağız ise iyice köşeye sıkıştığını anlar. Sinan ise bu durumu fırsat bilerek onu daha fazla köşeye sıkıştırmaya ve para koparmaya çalışır. Çaresiz kalan Yağız ise parayı sır ortağı Sultan Hanım’dan almayı başarır. Birbirlerinden habersiz planlar kuran Yağız ve Sinan’ı hiç hesaba katmadıkları bir sürpriz beklemektedir. Yağız’ı öldürüp, paralarla ortadan kaybolmayı düşünen Sinan, başarılı olamaz. Şans, yine Yağız’a gülmüştür.
Öte yandan Aslı ile Seyhan’ın arası düzelmiş, genç kız, babasının İstanbul’a yerleşme teklifine olumlu yanıt vermiştir. Seyhan ise Aslı’yı gitme kararından vazgeçirmek için elinden geleni yapar.
Ceyda ve Yusuf cephesinde ise, genç kadın boşanmamak için bütün kozlarını ortaya dökmüştür. Kızı Elvan’ı etki altında bırakarak Tuna’nın karşısına çıkarır. Tuna’nın tereddütleri devam etse de Yusuf, her şeye yeniden başlama konusunda kararlıdır.

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Cuma, Kasım 28, 2008

Gomorra Filmini Full Online Ücretsiz izle

Yönetmen: Matteo Garrone

Yapim Yili: 2008

Vizyon Tarihi: 21 Kasim 2008

Firma: Fandango

Süre: 2 saat 17 dk

Dil: Italyanca, Çin Lehçesi, Fransizca

IMDB Puani: 7.5 (2,780 Oy)


Ülke: Italya

Tür: Suç, Dram

Görüntü: Renkli

Ses Düzeni: Dolby Digital

Filmin Konusu: Güç, para ve kan… Italya’nin Napoli ve Caserta bölgesinde halkin her gün yüzlestigi “degerler” bunlar. “Sistem”in, yani Camorra’nin kurallarina boyun egmeye zorlaniyorlar ve baska hiçbir seçenekleri yok. Normal bir yasam sürmeyi içlerinden ancak birkaç sansli kisi hayal edebilir…

Görünürde kurmaca olsa da kökleri gerçeklikte yatan ve bu acimasiz dünyada yasanan bes öykü, bu sert senaryoda iç içe geçti.

Don Ciro, nam-i diger “Denizalti”… Bölgede tartisilmaz bir hakimiyeti olan çeteyle baglantili mahkumlarin ailelerine düzenli olarak yapilan ödemelerden sorumlu. Zeki, ketum ve olaylara müdahil olmadan sadece isini yapan biri. Ancak çetenin dagilmaya baslamasiyla birlikte, emirlerini kimden alacagi belirsizlesiyor ve o da kendi hayatta kalma savasini vermeye basliyor.

Totò, 13 yasinda ve bir an önce büyümek için can atan bir çocuk. Hayat okulunda adim adim egitimini aliyor. Ta ki günün birinde geri dönüsü olmayan bir seçim yapana kadar.

Marco ile Ciro, bir Brian De Palma filminde yasadiklarini zannediyorlar. Ama sistemin gözünde onlar sadece iki basibos köpek ve kabadayiliklari ile sektörün rutin ilerleyisini sekteye ugratiyorlar.

Roberto, çalismak isteyen bir üniversite mezunu. Franco ona iyi kazanç saglayacagi düzenli bir is firsati sunuyor: Zehirli atik yönetimi alaninda bir is. Ama bu meslegin gerçekleri, Roberto’nun vicdanini rahatsiz edecek cinsten…

Pasquale, kisiye özel hazirlanmis (haute couture) giyim sektörüyle sözlesmeli olarak çalisan küçük bir kurulusun kayitdisi olarak görev yapan yetenekli terzisi. Çinli bir rakip firma, ona mesleginin püf noktalarini kendi çalisanlarina ögretme firsati sunuyor. Bu cazip davet karsisinda akli çelinen Pasquale, hayatini tehlikeye atma pahasina teklifi kabul ediyor.






Tanrılar Çıldırmış Olmalı Filmini Full Online Ücretsiz izle

imdb puanı : 6.9/10

Yapım : 1980, Botsvana / GüneyAfrika

Tür : Aksiyon / Komedi

Yönetmen : Jamie Uys

Senaryo : Jami Uys

Oyuncular : Jamie Uys, Sandra Prinsloo, Marius Weyers, Louw Verwey, Michael Thys, Nixau , Ken Gampu

film izle, film seyret, bedava film izle, online film izle, indirmeden film izle, internetten film izle, film indir

Yapımcı : Jamie Uys

Görüntü Yönetmeni : Buster Reynolds, Robert Lewis

Müzik : John Boshoff

Süre : 1 saat, 49 dk.


















Salı, Kasım 25, 2008

Düşes Filmini Full Online Ücretsiz Bedava izle Seyret

imdb puanı : 7.3/10

Yapım : 2008, Danimarka / ABD / İngiltere / İtalya / Fransa

Tür : Dram / Tarih

Yönetmen : Saul Dibb

Senaryo : Jeffrey Hatcher, Amanda Foreman (Kitap)

Oyuncular : Keira Knightley, Charlotte Rampling, Dominic Cooper, RalphFiennes, Film izle, online film izle, film seyret, sinema seyret, Simon McBurney, Hayley Atwell, Patrick Godfrey, John Shrapnel,Alistair Petrie, Aidan Mcardle, Justin Edwards, Georgia King, BruceMackinnon, Hannah Stokely, Angus Mcewan, Kate Burdette, Laura Stevely,Camilla Arfwedson

Yapımcı : Michael Kuhn, Gabrielle Tana

Görüntü Yönetmeni : Gyula Pados

Müzik : Rachel Portman

Süre : 1 saat, 50 dk.

Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008

Filmin Konusu : On sekizinci yüzyıl sonlarında geçen filmde, dönemin en güzel vekarizmatik kadınlarından olan Düşes Georgiana Cavendish (KeiraKnightley) yaşadığı aşk, müsrifliği ve politikaya el atması sonucundaitibarını kaybeder.

Devonshire Dükü ile evli olmasına rağmen Earl Grey ile yasak aşkyaşaması, en iyi arkadaşı Leydi Bess Foster, kocası ve kendisi arasındakarmaşık bir ilişkiye dönüşür.





Bölüm 1





bölüm 2





bölüm 3

Girdap Filmini Full Online Ücretsiz Bedava izle Seyret

Tür : Dram / Gerilim

Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008

Yönetmen : Talip Karamahmutoğlu

Senaryo : Talip Karamahmutoğlu , Onur Aydu

Müzik : Alican Genç

Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular : Ozan Bilen (Umut) , Fuat Saka , Eda Özerkan , Teoman Kumbaracıbaşı , Ali Sürmeli , film izle, bedava film izle, film indir, film seyret, online film izle, sinema seyret, İbrahim İris

Filmin Konusu : İstanbul Üniversitesi’ni kazanan Umut, Antalya’dan gelip kiralık bir ev ve iki ev arkadaşı bulur. Yaşadığı bazı mistik, doğaüstü olaylar arkadaş çevresini ve yaşam tarzını da değiştirir. Karşılaştığı olaylarla başa çıkmanın bir yolu olarak, dini bir hayat tarzını seçen Umut için başlangıçta her şey iyi gitmektedir. Fakat yaşantısı, yalnızca ibadetlerle sınırlı kalmayıp siyasallaşır ve çevresinden uzaklaşır, saldırgan bir kişiliğe bürünür.




Bölüm 1





Bölüm 2





Bölüm 3





Bölüm 4

Üçüncü Gün Filmini Full Online Ücretsiz Bedava izle Seyret

Tür : Dram / fantazi / Biyografi

Yönetmen : F. Javier Gutiérrez

Senaryo : F. Javier Gutiérrez

Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman

Müzik : Angelo Badalamenti

Yapım : 2008, Spain , 110 dk.





Cumartesi, Kasım 22, 2008

Gece Sesleri Dizisi 11.Bölüm Özeti

Yusuf, gençliğinde yaptığı hatanın bedelini ödemek ve yaşadığı vicdan azabından kurtulmak için hayatının akışını değiştirmeye karar verir. Ceyda’ya boşanma kararını açıklar. Artık her şeyi geride bırakıp bir türlü aklından silip atamadığı gençlik aşkı Tuna’yla bir araya gelebilecektir.Bütün bunların farkında olan Ceyda’nın ise kurulu düzenini bozmaya evliliğini yıkmaya hiç niyeti yoktur. Bunun için gerekirse kızı Elvan’ı bile koz olarak kullanacaktır.

Yusuf’la birlikte olmanın bedelini ağır ödemek istemeyen Tuna ise onunla geçmişte yaşadıklarını Rengigül’e anlatır.
Bu arada Seyhan’la Aslı arasında ise ayrılık rüzgarları esmektedir. Aslı, Seyhan’ı affetmemekte kararlıdır. Seyhan ise Aslı’dan kolay kolay vazgeçmeyecektir. İki sevgiliyi ayırmanın zor olduğunu bilen Yağız ise bu aşkı bitirmenin yeni yollarını aramaktadır.

Öte yandan Sinan, kızı Aslı’ya karşı oynadığı oyununa devam ederken yeniden kumar borcu ile karşı karşıya kalır. Aslı konusunda Seyhan’la da arası bozulunca yeni bir para kaynağı arayışına girer ve gözüne Yağız’ı kestirir. Ancak Yağız’ın evinde Ziynet’le konuşmasına tanık olur.

Sinan artık Kerami Bey’in ölümünün ardındaki gerçeği öğrenmiştir ve bunu Yağız’a karşı şantaj olarak kullanmaktan geri kalmaz.
Ziynet’in bütün gerçekleri açıklama isteği ile Sinan’ın şantajları arasında kalan Yağız’ın Ortaçlılar’a karşı kurduğu yeni plan da geri tepecek gibidir.

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Yetimhane Filmini Full indirmeden Online internetten izle seyret

Tür : Dram / Korku / Gerilim / Gizem

Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008

Yönetmen : Juan Antonio Bayona

Senaryo : Sergio G. Sánchez

Yapım : 2007, İspanya / Meksika

Oyuncular : Belén Rueda (Laura) , Fernando Cayo (Carlos) , Roger Príncep (Simón) , film izle, film indir, bedava film izle, indirmeden film izle seyret, Mabel Rivera (Pilar) , Montserrat Carulla (Benigna) , Andrés Gertrúdix (Enrique

Filmin Konusu : The Orphanage (Yetimhane), hayatın kırılganlığı, kaybedilmişlerin ıstırabı ve bir annenin sonsuz sevgisi üzerine…

Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir yetimhanede geçirmiştir. Yetimhanenin çalışanları ve Laura’nın birlikte büyüdüğü arkadaşları ona her zaman ilgi ve sevgi göstermişlerdir.

Şimdi, 30 yıl sonra, Laura, kocası Carlos ve 7 yaşındaki oğlu Simon’la çok güzel yıllar geçirdiği yetimhaneye geri dönmüştür. Hayali, uzun süredir kapalı olan yetimhaneyi restore ettikten sonra engelli ve hasta çocuklar için bir yaşam alanı haline getirmektir….































Savaşa Dönüş Filmini Full Online Ücretsiz Bedava internetten indirmeden izle seyret

Yapım : 2008, Rusya

Tür : Fantastik / Savaş

Yönetmen : Andrei Malyukov

Oyuncular : Boris Galkin, Yekaterina Klimova, Danil Kozlovsky, film seyret, bedava film izle, Film izle, online film izle, sinema seyret

Filmin Konusu : Gençlerin amacı, kazı yaptıkları eski savaş alanını paha biçilemez tarihi eserler bulabilmek için talan etmektir. Alanda çok değerli silahlara, madalyalara ve belgelere rastlarlar. Bu çok tehlikeli bir iştir ve cesur dörtlü toprağın altında, içinde iskeletlerin ve eski fotoğraflı hatıra defterinin bulunduğu gizli bir bölme keşfederler. Asıl gariplik ise bir hemşireye ait olan çantadan, 1942 yılındaki savaşa katılan 4 askerin kimliklerinin çıkmasıdır. Çünkü fotoğraflar göstermektedir ki, çılgın hazine avcıları o savaşta bulunmuştur. Buna bir anlam vermeye çalışırken yaşlı bir teyze çıkagelir, gençlere süt verir ve savaşta kaybolan oğlundan bahseder. Oğlunun gümüş bir sigaralığı olduğunu söyler ve gençlerden gümüş sigaralığı bulmalarını ister. Teyzeyi ciddiye almayan gençler yine de ona söz verirler. Tüm bu garipliklerin arasında biraz ayılmak için kazı alanının yakınlarındaki göle girdiklerinde ise hayatları sonsuza dek değişecektir. Gölden çıktıklarında yıl 1942’dir ve 2. Dünya Savaşı tüm şiddeti ile sona yaklaşmaktadır. Buradan kurtulmak için yapmaları gereken iki şey vardır: Yaşlı kadının oğlunu bulmak ve SAVAŞMAK…


















Venedikte Köpek Balığı Filmini Full Bedava indirmeden izle Seyret

Yönetmen : Danny Lerner
Yapım Yılı : 2008

Firma : Nu Image Films

Dil : İngilizce

Ülke : Amerika

Tür : Korku

Oyuncular : Stephen Baldwin, Giacomo Gonnella, Vanessa Johansson, Bashar Rahal, film seyret, film izle, film indir, bedava film izle, Hilda van der Meulen

Müzik : Stephen Edwards

Senaryo : Les Weldon

Yapımcılar : Danny Dimbort , Avi Lerner , Les Weldon
Filmin Konusu : Venedik’in görünüşte sakin suyolları, mükemmel öldüren makine ile korkutulur. Esrarengizce şehirde dalarak kaybolan babasının aramasında, David, Medici’nin uzun-kayıp servetine götüren gizli ize rastlar. Hazineyi toparlaması için bir mafya arsasında kasıtsız piyonun olduğu gibi, David’in kız arkadaşı, silah tehdidiyle kaçırılır, umutsuz bir zamana karşı yarış başlar. Eğer onun, onu kurtarmanın herhangi bir umudu varsa, o, ölümcül sulara girmelidir. David mafya suikastçılarından ve yüzeyin altında beklemekte olan doymaz köpekbalıklarından kurtulabilecek mi, veya o babasıyla aynı kadere teslim mi olacak ?














Eskalofrio Filmini Full Online Canlı indirmeden internetten izle seyret

Filmin Konusu : Santi’nin bir deri hastalığı vardır ve güneş ışığına çıkamamaktadır.

Bu yüzden arkadaşları ona vampir demektedir. Hastalığı gittikçe ilerlemeye

başlar bu yüzden doktorunun tavsiyesiyle güneş ışığının az olduğu küçük

bir kasabaya taşınırlar. İlk günlerde Santi için her şey yolunda gitmektedir.

Burada bir çok arkadaş edinmiştir, hatta bir kız arkadaşı bile olmuştur.

Fakat çok geçmeden esrarengiz bir şekilde etrafındaki kişiler ölmeye başlar.

Polis bu yüzden Santi’den şüphelenir. Fakat bu olayların hiç tahmin edemedikleri

bir şey tarafından yapıldığını öğreneceklerdir.

CD 1
































CD 2
































CD 3































Salı, Kasım 18, 2008

Battle in Seattle Filmini Full Online indirmeden internetten bedava izle seyret

Yapım : 2007, ABD / Almanya / Kanada

Tür : Aksiyon / Dram

Yönetmen : Stuart Townsend

Senaryo : Stuart Townsend

Oyuncular : Woody Harrelson, Channing Tatum, Ray Liotta, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Martin Henderson, Ivana Milicevic, Rade Serbedzija, André Benjamin

Yapımcı : Stuart Townsend, Maxime Rémillard, Kirk Shaw

Görüntü Yönetmeni : Barry Ackroyd

Müzik : Neil Davidge

Süre : 1 saat, 39 dk.













Pazartesi, Kasım 17, 2008

Rüzgarın Oğlu izle, Rüzgarın Oğlu Filmini izle indirmeden internetten online izle

Filmin Konusu :Ünlü yemek programı sunucusu tesadüfen, büyük bir mafyanın cinayet kasetlerini bulur. Bu kasetler onun başına çok iş açacak, beklemediği bir anda kendini kurtulması çok zor bir cinayet komplosunun içerisinde bulacaktır.







CD 1









CD 2






Asla Teslim Olmak Yok izle, Asla Teslim Olmak Yok Filmini izle Seyret

Tür : Aksiyon / Dövüş / Dram

Yönetmen : Corey Yuen

Senaryo : See-Yuen Ng , Keith W. Strandberg , Corey Yuen

Görüntü Yönetmeni : David Golia , John Huneck

Müzik : Paul Gilreath

Yapım : 1985, ABD / Hong-Kong , 85 dk.

Oyuncular : Kurt McKinney (Jason Stillwell) , Jean-Claude Van Damme (Ivan) , film izle, film indir, bedava film izle, online film izle, sinema seyret, J.W. Fails (R.J. Madison) , Kathie Sileno (Kelly Reilly) , Kim Tai Chong (Sensei Lee) , Kent Lipham (Scott) , Ron Pohnel (Ian Reilly) , Dale Jacoby (Dean)


Filmin Konusu : Jason ailesiyle birlikte Seattle'a taşınır. Buradaki kung-fu meraklısı serseriler tarafından sürekli taciz edilirler. Delikanlı, bir pasifist olan babasından gizli dövüş sanatlarına merak salar. İşin sanatını ise pek alışılmadık bir hocadan, bizzat Bruce Lee'nin hayaletinden öğrenecek ve Rus şampiyonu Ivan karşısında kendini ateşle imtihan etmek zorunda kalacaktır.



CD 1






CD 2




Kan Sporu, Kan Sporu Filmini izle, Kan Sporu Filmini indirmeden Online izle seyret

Filmin Konusu : Amerikan ordusu istihbaratında görevliyken kendisini dövüş sanatlarında geliştirip Kumite adı verilen ölüm dövüşünde zirveye tırmanan Frank Dux'un gerçek hikayesine(!) sadık olduğu savını taşıyan bu uyarlama, Jean-Claude Van Damme'ın da en çok sevilen filmlerinden biri. Dövüş sahnelerinin soluk kesiciliği ile kendi türünün zirvelerinden birini teşkil ediyor.


Frank Dux, Kumite adı verilen esrarengiz ve ölümcül dövüş turnuvasının şampiyonu olmayı kafaya koymuştur. Bilgi almak için Hong Kong sokaklarının altını üstüne getirir. Bu arada Kumite'ye sızmak için onu kullanmaya niyetli hükümet ajanları da peşindedir. Frank nihayetinde dünyanın değişik yerlerinden gelen, herbiri kendi ölümcül taktiklerine sahip yarışmacıların gövde göstereceği Kumite'ye katılacak ve acımasız namağlup şampiyon Chong Li'yle yüzleşme fırsatı bulacaktır.



CD 1








CD 2






Cuma, Kasım 14, 2008

The Babysitters

Yapım :2007, ABD

Tür :Dram

Yönetmen :Dav Ross

Oyuncular :John Leguizamo, Cynthia Nixon, Lauren Birkell, Andy Comeau, film seyret, film izle, sinema seyret, Katherine Waterston, Halley Wegryn Gross, Louisa Krause

Müzik :Chad Fischer

Süre :1 saat, 30 dk.













Ruh Çağırma

Yönetmen : Topel Lee

Senaryo : Aloy Adlawan

Yapım : 2007, Filipinler

Tür : Gerilim / Korku

Oyuncular : Judy Ann Santos, Jolina Magdangal

Iza Calzado, Rhian Denise Ramos

Desiree Del Valle, Jc De Vera

Jackie Lou Blanco, Ruby Rodriguez

Perla Bautista, Angelo Ilagan

Anita Linda, Valerie Concepcion

Ryan Agoncillo, Bebong Muñoz, bedava film izle, Film izle, film seyret, online film izle, sinema seyret

Filmin Konusu : Üvey kız kardeşler Aileen ve Romina, kuzenleri Ruth ve Sandra ile Camiguin’e
büyük annelerinin cenaze törenine giderler. Sandra’nın arkadaşı Lucy ve beş kız
eski zamanlarda yaptıkları gibi Oujia Tahtasında ruh çağırma oyunu oynamaya başlarlar.
Oyun bitmeden kazara Oijia tahtasını düşürürler ve kırılmasına neden olurlar.
Bu, ölümcül bir ruhun dünyamızda kalmasına neden olur. Oujia Tahtası kazara kırıldıktan
sonra bu oyunda yer alanlar teker teker inanılmaz bir şekilde ölmeye başlar.


bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

Extra Link










Player 5150

Yapım : 2008, ABD

Tür : Aksiyon / Dram

Yönetmen : David Michael O’neill

Senaryo : Shawn T (Kitap)

Oyuncular : Kelly Carlson, Ethan Embry, Bob Gunton, Christopher McDonald, Kathleen Robertson, Oleg Vidov, Paul Ben-victor, film izle, online film izle, sinema seyret, film seyret, Elaine Hendrix, Angela Little, Sandra Taylor, Michael Bretten, Brett Davern, Sonya Eddy, Victoria Keyes, Daniel Lue, Eve Sigall, Albie Selznick, Kelly Taylor

Yapımcı : Shawn T

Görüntü Yönetmeni : Patrice Lucien Cochet

Müzik : Michael Muhlfriedel










Komplo Teorisi

Tür : Macera / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 17 Ekim 1997

Yönetmen : Richard Donner

Senaryo : Brian Helgeland

Görüntü Yönetmeni : John Schwartzman

Müzik : Carter Burwell

Yapım : 1997, ABD , 135 dk.


Oyuncular : Mel Gibson , Julia Roberts , Patrick Stewart , Cylk Cozart , Steve Kahan

Filmin Konusu : Jerry Fletcher (Mel Gibson), gündüzleri bir taksi şoförü olarak New York caddelerini arşınlamaktadır. Geceleri de internette dolaşarak kendi ürettiği komplo teorilerini, dinleyen kimi bulursa anlatmaktadır. Düzenbaz bir FBI ajanı tarafından bunu sürdürmemesi konusunda uyarılmasına rağmen o devam eder. Adalet Bakanlığı’nda görevli Alice (Julia Roberts), şüphelenerek onun bir numaralı müttefiki olur.

Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

Bölüm 4


eXtRa LinkLer













Perşembe, Kasım 13, 2008

Gece Sesleri Dizisi 10.Bölüm Özeti

Yusuf, kendisinden yıllardır saklanan sırların arkasında başka gerçeklerin olduğundan şüphelenerek Yağız’dan yardım ister. Sultan Hanım ise oğlunu ikna edip onu Yağız’dan uzaklaştırmak için yeni planlar peşindedir…. Ancak Sultan Hanım’ın geçici değil kalıcı bir çözüm bulması gerekmektedir.
Aslı’yı Seyhan’dan uzaklaştırmak için babasına karşı kozlarını kullanın Yağız, bu planının meyvelerini toplamaya başlamıştır. Artık genç kız Seyhan’dan kopma noktasına gelmiş ve teselliyi Yağız’da bulmuştur. Bozova Belediye Başkanlığı seçimlerine hazırlanan Seyhan ise Aslı’nın kendisinden manasız bir şekilde uzaklaşmasına bir anlam veremez… Aslı’nın babası Sinan’ın yalanlarından kaynaklandığını düşünerek onu bu konuda uyarmak ister… Ancak Sinan, kızının zayıf yönlerini kullanarak, duygu sömürüsü yaparak Aslı’yı bu konuda da ikna etmiştir.
Öte yandan Ziynet, Kerami Bey’in ölümünden sorumlu olan oğlu Yağız’ın gerçeği saklamasından dolayı vicdan azabı çekmektedir. Bu konuda sessiz kalmasının vefa ve minnet duygularıyla borçlu olduğu Kerami Beyin anısına karşı karşı saygısızlık olduğunu düşünen genç kadın, Yağız’la konuşmaya karar verir…

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Çarşamba, Kasım 12, 2008

Arka Sıradakiler 51.Bölüm Özeti

SİBEL’İN ZOR GECESİ

Sibel, İbo?dan gizli çalışmaya başlamıştır. Eda ise Barış’a sırılsıklam aşık olmuştur. Saffet, Gamze’yi annesinin evine yemeğe davet eder, Gamze’nin yemekte, Oktay ile ilgili kırdığı pot büyük bir gerilim yaşatır. Zafer öğretmen, dersleri kötü olan öğrencileri gruplara ayırır bu esnada Gamze ile Oktay aynı gruba düşer, Saffet ise bu durum karşısında oldukça hiddetlenir. Tamer, Özge’ye daha yakın olmanın yollarını ararken Nazan’ın sinsi planı ilerlemektedir.

Ali, Barış’a ve siyah deftere kafayı fena takmıştır. Pamuk ise okul başkanlığı için adaylığını açıklar ve seçim kampanyası başlatır. Kemal öğretmeni kandıran Zehra, Sibel’in zor durumda kalmasını umursamadan O’nun evine gelir, sibel ise bu sırada evden çıkmak zorundadır. Zehra onu evde bekleyeceğini söyler ancak gece eve dönen sibel Zehra’yı evde bulamaz. Sibel, Beyoğlu’nun karanlık sokaklarında ve mekanlarında Zehray’ı ararken, İbo’da Sibel’in yeni evine doğru yola çıkmıştır. Sibel Zehra’yı deli gibi aramaya devam ederken İbo ise Sibel’in evine doğru hızla yaklaşmaktadır.

Salı, Kasım 11, 2008

House

Yönetmen : Robby Henson

Oyuncular : Allana Bale, J.P. Davis Jeffrey de Graft-Johnson

Filmin Konusu : Alabama’nın kırsal bir bölgesinde iki çift geçirdikleri garip bir kaza sonrasında bir eve sığınırlar.

Sığındıkları ev The Tin Man lakablı şeytani katilin evidir ve eve girenler yaşamak istiyorsa tek bir kural vardır.

Kural basittir, yaşamak için içlerinden birini seçip öldüreceklerdir .

12 saaten daha az zamanları vardır ve katilin koyduğu kural yerinegetirilmezse gündoğumu ile beraber hepsi öldürülecek oyun sonaerecektir.

Kısa süre içinde farkına vardıkları ise tek çıkış yolunun evinderinliklerine doğru ilerlemek olduğudur ama asıl tehlikeler onlarıorada beklemektedir










Cyborg Soldier

Yapım : 2008, ABD

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon

Yönetmen : John Stead

Senaryo : John Stead, John Flock, Christopher Warre Smets

Oyuncular : Aaron Abrams, Bruce Greenwood, Wendy Anderson, Tiffani Thiessen, film seyret, sinema seyret, bedava film izle, film izle, Simon Northwood, Jim Annan, Rich Franklin, Steve Lucescu, Kevin Rushton, Fraser Young

Yapımcı : Joshua Gray

Görüntü Yönetmeni : David Mitchell

Müzik : Ryan Latham










Aşkın Peşinde

Orjinal adı : Elegy

Tür : Dram

Film Yönetmeni : Isabel Coixet

Senaryosu : Philip Roth, Nicholas Meyer

Oyuncuları : Penélope Cruz, Patricia Clarkson, Michelle Harrison, Chelah Horsdal, sinema seyret, bedava film izle, film indir, film seyret, Deborah Harry, Antonio Cupo, Sonja Bennett

Yapımcısı : Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Andre Lamal

Vizyon Tarihi : 18 Mayıs 2008


Filmin Konusu : Sarah Polley ve Tim Robbins’in rol aldığı, dört Goya birden kazanan The Secret Life of Words (2005) ile tanınan İspanyol yönetmen Isabel Coixet, Aşkın Peşinde’de Milan Kundera’nın “modern erotizmin büyük tarihçisi” olarak tanımladığı Amerikalı yazar Philip Roth’un Türkçeye de çevrilen The Dying Animal (Ölen Hayvan) adlı kısa romanını beyazperdeye taşıyor. Bir başka Roth uyarlaması olan The Human Stain’i de filmografisinde bulunduran Nicholas Mayer’in senaryosuna imza attığı film, bir öğrencisiyle (Penelope Cruz) ilişkiye giren profesör David Kepesh’in (Ben Kingsley) hikâyesi üzerinden şehvet ve ölümlülük arasındaki bağı irdeliyor.
















Şeytanın Tahtı

Tür : Korku

Yönetmen : Adam Mason

Oyuncular : Andrew Howard, Matt Berry

Süre : 1 saat, 30 dk.


Filmin Konusu : Bir katilin zihnine giden kapıyı asla aralama. garip heyecanlar arayan nick west (andrew howard- revolver), film indir, bedava film izle, sinema seyret, biraz uyuşturucu almak ve iyi vakit geçirmek için kız arkadaşını terk edilmiş bir akıl hastanesine götürür. fakat kız arkadaşı, orada bulunan bir sandalyeye oturunca vücudunda garip değişiklikler olmaya başlar ve görünmeyen şeytani bir varlığa dönüşür. nick, bu korkunç hikayeyi polise anlattığında cinayeti onun işlediği sanılır ve bir numaralı şüpheli konumuna düşer.










Tropik Fırtına Al Bakalım

imdb puanı : 7.6/10

Yapım : 2008, ABD

Tür : Aksiyon / Komedi / Savaş

Yönetmen : Ben Stiller

Senaryo : Justin Theroux, Ben Stiller, Etan Cohen

Oyuncular : Jennifer Love Hewitt, Jason Bateman, Tom Cruise, Robert Downey Jr., Jack Black, Tobey Maguire, Jon Voight, Ben Stiller, Matthew McConaughey, Steve Coogan, Jay Baruchel, Alicia Silverstone, Bill Hader, Nick Nolte, Christine Taylor, film izle, sinema izle, sinema seyret, bedava film izle, Tyra Banks, Trieu Tran, Brandon T. Jackson, Danny R. McBride, Brandon Soo Hoo, Reggie Lee, Anya Monzikova, Amy Stiller

Filmin Konusu : Filmde aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim verilen dış dünyadan yalıtılmış Dale Dyle eğitim kampında iki hafta kaldıktan sonra yeniden topluma dönen oyuncuların topluma dönüşlerinden sonra karşılaştıkları zorluklar ve bocalamaları komedi kalıpları içerisinde anlatılıyor. Savaş filminde oynamaya başlayan aktörlerimiz, gerçek savaşı andıran koşullar altında kalınca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyor ve ortaya ‘film içinde film’ mantığında işleyen eğlenceli olaylar çıkıyor.










Cumartesi, Kasım 08, 2008

Orjinal Cinayetler

Tür : Aksiyon / Suç / Dram

Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008

Yönetmen : Jon Avnet

Senaryo : Russell Gewirtz

Görüntü Yönetmeni : Denis Lenoir

Müzik : Ed Shearmur

Yapım : 2008, ABD

Oyuncular : Robert De Niro (Turk) , Al Pacino (Rooster) , Carla Gugino (Karen Kleisner) , John Leguizamo (Dedektif Perez) , Donnie Wahlberg (Dedektif Riley) , film izle, bedava film izle, film seyret, sinema seyret, Curtis '50 Cent' Jackson (Spider)


Özet : New York polis departmanında çalışan iki deneyimli dedektif, her ne kadar hazır olmasalar da emekli olmak üzeredirler. Emekli olmadan önce kendilerine son bir iş daha verilir.

İki ortak, hukuki sistemin açıklarından yararlanarak yasa dışı yollardan huzuru sağlamaya çalışan ve suçluları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir seri katilin izini sürmeye başlar.



CD 1








CD 2







Eden Lake

Yönetmen : James Watkins

Müzik : David Julyan

Senaryo : James Watkins

Yapımcılar : Christian Colson , Richard Holmes , Ivana Mackinnon

Yapım Yılı : 2008

Firma : Rollercoaster Films

IMDB Puanı : 6.8 (574 Oy)

Ülke : İngiltere

Tür : Korku, Gerilim

Oyuncular : Finn Atkins, James Burrows, Alyssa Cooper, Shaun Dooley, Eliza Elkington, Michael Fassbender, Film izle, film indir, online film izle, sinema seyret, bedvaa film izle, indirmeden film izle, internetten film izle, James Gandhi, Thomas Gill, Jack O'Connell, Kelly Reilly


Aciklama : Bir grup gencin kendilerini kanıtlamak amacıyla şiddete başvurması sonucu, altından kalkamayacakları haltlar işleyerek paniklemeleri sonucunda, cinayet işlemeleri, sadistleşmeleri mutlu bir çifti vahşice işkence yaparak öldürmeleri konu ele alınıyor..

CD 1



CD 2




Cuma, Kasım 07, 2008

Pora Mroku

Yapım : 2008

Tür : Korku

Yönetmen : Grzegorz Kuczeriszka

Senaryo : Grzegorz Kuczeriszka

Yapımcı : Bruno Levy

Görüntü Yönetmeni : Christophe Beaucarne

Müzik : Robert Burke, Loïc Dury

Süre : 2 saat, 10 dk.

Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008











Chiko

Tür : Dram / Suç

Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008

Yönetmen : Özgür Yıldırım

Senaryo : Özgür Yıldırım

Yapım : 2008, Almanya , 92 dk.

Oyuncular : Denis Moschitto (Chiko) , Moritz Bleibtreu (Brownie) , Volkan Özcan (Tibet) , Fahri Yardim (Curly) , Reyhan Sahin (Meryem) , film izle, film seyret, bedava film izle, sinema seyret, Lilay Huser (Tibetin annesi)

Chiko, en tepeye oynuyor.

Filmin Konusu : O ve en iyi arkadaşı Tibet için; para, güç ve itibardan daha önemli bir şey yoktur. Hamburg’un kenar mahallelerinde yaşayan bu iki öfkeli Türk gencin hayatı; onların hayallerini süsleyen her şeyi kontrolü altında tutan uyuşturucu satıcısı Brownie, ile tanışmaları ile değişir.

Chiko, Brownie’nin güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapar ve çok geçmeden onun sağ kolu olur. Ancak Tibet Brownie ile takışınca, Chiko kendini tehlikeli bir dengeyi korumaya çalışırken bulur. Hayatını tehlikeye atarak kazandığı her şey, şimdi bir ipliğin ucuna bağlıdır. İtibarı, konumu ve Tibet ile olan arkadaşlığı…

1979’da Hamburg’da doğan Özgür Yıldırım, çarpıcı görselliği ve cesur diliyle dikkat çeken sineması ile yeni Fatih Akın olarak anılıyor
















Traitor

Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Jeffrey Nachmanoff

Senaryo : Jeffrey Nachmanoff , Steve Martin

Görüntü Yönetmeni : J. Michael Muro

Müzik : Mark Kilian

Yapım : 2008, ABD , 114 dk.
Oyuncular : Don Cheadle (Samir Horn) , Guy Pearce (Roy Clayton) , Jeff Daniels (Carter),  Neal McDonough (Max Archer)
Filmin Konusu : FBI ajanı Roy Clayton yeni bir araştırma davasına bakarken tehlikeli bir komplo teorisi ile karşılaşır. Bunun ardından araştırmalarını kuvvetlendiren Clayton, olayın arkasında eski Amerikan Özel Operasyon biriminin başı olan Samir Horn’un olduğundan şüphelenir.
Don Cheadle ile Guy Pearce’ı buluşturan film, politik yükü de olan sıkı bir aksiyon filmi sunuyor bizlere. The Day After Tomorrow’un senaristlerinden biri olan Jeffrey Nachmanoff’un yönetmenliğini yaptığı film, gerçeklik kavramını da sorguluyor.









Perşembe, Kasım 06, 2008

Gece Sesleri Dizisi 9.Bölüm Özeti

Son günlerde art arda yaşadığı olaylar, kimseyle paylaşamadığı korkunç sırlar ve Kerami Bey’in ölümünden duyduğu vicdan azabı Yağız’ı içten içe kemirmektedir.

Neriman ebenin mezarı başında gözyaşları içerisinde duygularını paylaşırken Ziynet’le karşılaşır.

Ziynet, Sultan hanımın Yağız’ı ortadan kaldırma planlarını ve Kerami bey’in ölümüne sebep olan kişinin oğlu olduğunu öğrenince şok geçirir…

Ziynet’in Sultan Hanım’a olan öfkesi artık daha da artmış, içinde tutamayacağı bir aleve dönüşmüştür…

O hırsla Sultan Hanım’a giderek tüm gerçekleri öğrendiğini ve Yağız’a bir zarar vereceği takdirde karşısında annesini bulacağını söyler.

Artık tam bir kıskaca giren ve yaptıkları bir bir ortaya çıkan Sultan Hanım, yeni planlar ve yalanlar peşine düşmüştür…

Ayşe Kulin - Gece Sesleri  (e-kitap)
120 Sayfa - Download

Çarşamba, Kasım 05, 2008

Sempati

Yönetmen : Andrew Moorman

Tür : Dram | Korku | Mistik | Gerilim

Filmin Konusu : Beceriksiz bir banka soyguncusu kaçarken yanına genç bir kız rehine alır

ve onu izbe bir otel odasına götürür. Görünürde banka soyguncusunun planı

ertesi sabah kalkacak olan Kanada uçağına binmektir…

Odalarına hiç ummadıkları bir an da hapishaneden kaçan gizemli bir suçlu

girer ve onları rehin alır. Bu andan itibaren kendilerini kanlı

bir kedi fare oyununun içinde bulurlar.









Yasak Bölge

imdb puanı : 7.3/10

Yapım : 2007, Meksika

Tür : Dram

Yönetmen : Rodrigo Plá

Senaryo : Rodrigo Plá, Laura Santullo

Oyuncular : Gerardo Taracena, Maribel Verdu, film izle, online film izle, sinema izle, Yasak Bölge filmini izle, sinema seyret, Daniel Giménez Cacho, Alan Chávez, Daniel Tovar, Carlos Bardem, Marina De Tavira, Mario Zaragoza, Andrés Montiel

Yapımcı : Alvaro Longoria

Görüntü Yönetmeni : Emiliano Villanueva

Müzik : Fernando Velázquez

Filmin Konusu : Zengin bir grup insan, sefalet içindeki Mexico City’nin tam ortasında, yüksek duvarlarla çevrili ve ileri güvenlik sistemleriyle kuşatılmış lüks bir sitede, dış dünyadan izole bir hayat yaşamaktadır. Üç yoksul gencin bu özel bölgeye “sızmaları” ve hırsızlık yapmaları üzerine site yönetimi, yaşam tarzlarını korumak adına her yola başvurup kendi yasalarını vahşice uygulayacaktır.


Hırsızlardan Miguel, sitenin düzenlediği insan avı sırasında villalardan birinin bodrumuna saklanır ve yaşıtı lise öğrencisi Alejandro’dan yardım ister. Komşularının şiddet yanlısı tavırlarına rağmen Alejandro, gence yardım etmeye karar verir. Bu zor karar, onun hayat hakkındaki tüm görüşlerini altüst ederek içinde yaşadığı mükemmel toplumun aslında ne kadar vahşi ve yozlaşmış olduğunu anlamasını sağlayacaktır.









Star Wars - The Clone Wars

Yönetmen : Dave Filoni

Senaryo : George Lucas

Yapımcı : George Lucas

Müzik : Kevin Kiner

Sanat yönetmeni : Steward Lee

Tür : Animasyon, Bilim Kurgu, Macera

Yapım : ABD, Singapur 2008 90 dakika (Renkli)

Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2008

Dağıtıcı Firmalar : Warner Bros

Yapım : 2008, ABD , 90 dk.

Lucasfilm Animation’ın yapımcısı olduğu STAR WARS: KLON SAVAŞLARI, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilm’in efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor.

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI çok ama çok uzaklardaki galaksi için yepyeni bir görüntü ve ortam sunarken, Star Wars efsanesinin zenginliği ile bilgisayar yapımı animasyonun son noktasını birleştirecek.

İyi ile kötü arasındaki galaksilerarası mücadelenin ön safında, yaşlı genç tüm Star Wars hayranlarının çok sevdikleri Anakin Skywalker, film izle, film indir, bedava film izle, online film izle, sinema seyret, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi karakterlerin yanı sıra, Anakin’in jedi öğrencisi Ahsoka gibi yepyeni kahramanlar da yer alacak.

Tehlike çok büyük, Star Wars evreninin kaderi cesur Jedi savaşçılarının ellerinde. Onların yiğitlikleri, aksiyon yüklü savaşları ve STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’nı dolduran yepyeni açılımları beraberinde getiriyor.









Aleksandra

Yapım : 2007, Fransa / Rusya

Tür : Dram

Yönetmen : Aleksandr Sokurov

Senaryo : Aleksandr Sokurov

Oyuncular : Galina Vishnevskaya, Vasily Shevtsov, film izle, film indir, online film izle, sinema seyret, Raisa Gichaeva, Andrei Bogdanov, Evgeni Tkachuk, Rustam Shahgireev, Aleksei Nejmyshev, Alexander Kladko

Yapımcı : Andrei Sigle, Laurent Danielou

Görüntü Yönetmeni : Aleksandr Burov

Müzik : Andrei Sigle

Süre : 1 saat, 35 dk.

Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008

Filmin Konusu : Subay torununu görmek için 7 yıl sonra Çeçenistan’daki Rus askeri üssüne gelen Alexandra adlı yaşlı kadın burada birkaç gün geçirir ve yerel halkın hakaretlerine maruz kalır. Sonra “Erkekler düşman olabilir ama biz kardeşiz” diyen ve küçük bir dükkân işleten Malika’yla arkadaş olur. Film, iyiliğin ve kötülüğün doğasına dair incelikli bir keşif yolculuğu.












Pazartesi, Kasım 03, 2008

Gece Sesleri Dizisi 8. Bölüm Özeti

Ziynet, Yağız'ın anlattığı acı gerçeği, Yusuf'a anlatmak üzere fabrikaya gider. Ancak, Yağız, onu bir bahaneyle uzaklaştırarak anlatmaması için ikna etmeye çalışır. Yıllardır evlat acısıyla yanan genç kadın, bu konuda sessiz kalmamaya kararlıdır.

Yusuf'a ondan bir bebeği olduğunu ve öldüğünü, artık bu sırla yaşamak istemediğini söyler. Duydukları karşısında şok olan Yusuf, hesap sormak üzere annesinin yanına gider. Sultan Hanım her zamanki kıvraklığıyla yeni yalanlara başvurur. Yusuf annesinin hikayelerine şimdilik ikna olmuş görünür.

Ziynet'ın ardından bu büyük sırrın bir kısmını öğrenen Yusuf da vicdan azabı çekmeye başlamıştır.

Öte yandan Sinan'ın öldürüp ormana gömdüğü ceset polis tarafından bulunmuş, bütün Bozova bu olayla çalkalanmaya başlamıştır. Sinan ise kimseye bir şey belli etmeden Bozova'dan ayrılmanın planlarını yapmaktadır.

Pazar, Kasım 02, 2008

AdultHood

Yapım : 2008, İngiltere

Tür :
Dram


Yönetmen :
Noel Clarke


Senaryo :
Noel Clarke


Oyuncular :
Danny Dyer, Adam Deacon, Noel Clarke,
Scarlett Alice Johnson, Jacob Anderson, Ben Drew


Yapımcı :
Damian Jones, George Isaac


Görüntü Yönetmeni :
Brian Tufano


Müzik :
Chad Hobson







Testere 5

Filmin Konusu : Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.

imdb puanı : 6.4/10
Yapım : 2008, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik
Yönetmen : David Hackl
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van
Oyuncular : Tobin Bell, film izle, film seyret, sinema seyret, film indir, bedava film izle, Ken Leung, Shawnee Smith, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Samantha Lemole, Laura Gordon, Alex Revan
Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Müzik : Fear Factory, Front Line Assembly
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 1 saat, 47 dk.
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

CD 1













CD 2